Как да изключите Telegram Last Seen?



telegram last seen

Как да изключите Telegram Last Seen?

Следвайте стъпките, за да деактивирате Telegram last seen, за да попречите на другите да разберат кога последно сте били онлайн.

Telegram предоставя голямо удобство на потребителите, които искат пълна поверителност в приложението за незабавни съобщения, като предлага опцията за изключване на последния преглед. Благодарение на тази възможност, която ви дава приложението, можете да направите последната видяна информация скрита за всички ваши контакти или само за избраните от вас.

Ако скриете последната видяна информация, хората, които посочите кога последно сте били онлайн в Telegram, няма да могат да я видят. И така, какви стъпки трябва да следвате, за да скриете последния път, когато сте били онлайн в Telegram? Нека разберем.

Последно виждане на Telegram Стъпки за изключване

  • Отворете приложението Telegram.
  • Натиснете иконата на зъбно колело в долния десен ъгъл на iPhone и трите линии в горния ляв ъгъл на Android, за да отидете в настройките.
  • Влезте в секцията Поверителност и сигурност.
  • Докоснете Последно видяно и онлайн.
  • Ще се появят три опции: „Всички“, „Моите контакти“ и „Никой“.
  • Ще бъде достатъчно да натиснете опцията „Моите контакти“, така че последната видяна информация да не се вижда от никого и Никой да не се вижда само от вашите контакти.

Стъпките за скриване на последното виждане в Telegram са сходни както за Android, така и за iOS. Следователно, без значение коя операционна система използвате, ако следвате стъпките по-горе, можете да направите последната видяна информация лична.

Разгледай Още: Skype алтернативни програми

Имате право да изберете изключения, дори ако поставите отметка на опцията „Никой“, като следвате стъпките по-горе. Като щракнете върху опцията в секцията „Изключения“, можете да посочите за кого ще бъде направено изключение. С изключение на този човек, който сте избрали, той няма да може да види кога последно сте били онлайн.

Ако изберете „Всички“ вместо „Никой“, този път лицето, което сте избрали от секцията „Изключения“, ще бъде изключено. Това означава, че всеки, различен от лицето, което сте избрали, може да види кога последно сте били онлайн.

Ако причината да следвате тези стъпки е да скриете онлайн информацията си за конкретен човек, вместо да скриете онлайн статуса си за всички, можете да изберете „Всички“ от секцията „Последно виждане и онлайн“ и да изберете това лице, което да изключите това лице от секцията „Изключения“.

Telegram Last Seen Какво означава Наблизо?

След като изключите състоянието на последното виждане в популярното приложение за незабавни съобщения, може да сте срещали фразата „Последно виждан наскоро“ на други потребители в списъка с контакти. Последно видян наскоро обхваща време между 1 секунда и 2-3 дни.

Текстът „Последно виждане за седмица“ обхваща времето между 2-3 дни и 7 дни, докато текстът „Последно виждане за месец“ се отнася за времето между 6-7 дни и месец. Текстът „Последно виждане преди много време“, който е на повече от месец, обикновено се показва на потребители, които срещат пречки.

В това ръководство сме споделили с вас стъпките, които трябва да следвате, за да блокирате вашата онлайн информация за всички или конкретни хора в Telegram. Можете да изключите последно видяната информация, като следвате стъпките в нашето ръководство.

Telegram, едно от най-популярните приложения за незабавни съобщения в света, също може лесно да скрие телефонния номер. Ако искате да научите как да направите това, можете да разгледате статията, в която отговорихме на въпроса как да скриете номера в Telegram.

Подобни публикации

  1. Как да отворите Mac DMG файл на Windows?
  2. Как да създадете планирани публикации във Facebook?
  3. Как да стартирате няколко програми едновременно в Windows?
  4. Регистрация в Тиндер
  5. Как да видя кой ме харесва в Тиндър?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.