Служителите на Apple използват устройства с Androidapple android slujitel

Служителите на Apple се обединяват в синдикати поради преживяните негативи. Той използва устройства с Android, а не iOS, за да запази плановете си поверителни.

Технологичният гигант Apple успя да се превърне в първата в света компания за 3 трилиона долара миналия месец. Въпреки това, според получената информация, беше разкрито, че служителите на Apple от САЩ са се присъединили към профсъюзите поради изпитаните негативни ефекти. Оказа се, че предпочитат Android устройства вместо iOS устройства, за да скрият диалога между служителите и стъпките им към синдикализиране. Служителите се страхуват да използват устройства на Apple, защото са наблюдавани .

Служителите на Apple тайно се съюзяват

Почасовите заплати, плащани от Apple на служителите на дребно в САЩ, изглежда са приблизително равни с други компании в същия регион. Служителите на компанията обаче твърдят, че Apple печели много повече от другите компании в региона и като такива трябва да си плащат повече.

Повече от 65 000 служители на дребно в повече от 270 места в САЩ тайно се съюзяват с Apple. Оказа се, че тези служители, чиято самоличност не беше разкрита, искаха самоличността им да остане поверителна за по-дълъг период от време и затова използваха устройства с Android вместо iOS.

Прочети Още: Как да деинсталирате Windows 10 Microsoft Edge? 

Нарастващата инфлация и цените на жилищата в САЩ също са ефективни при решението на служителите на Apple Store да се обединят. 

Според източници, говорещи за Washington Post ; Служители на поне два магазина на Apple, които ще кандидатстват в Националния съвет по трудови отношения , също получават подкрепа от националните синдикати. От друга страна; Посочва се също, че служителите на Apple Store бавно започват да се обединяват. 

Сред информацията, която се появи, е, че борбата на служителите на дребно на Apple за синдикализиране е вдъхновена от победата на няколко служители на магазини Starbucks в САЩ, която започна в магазин в Ню Йорк и оттогава се разпространи в близо 100 магазина в цялата страна.

Подобни публикации

  1. Сайтът за разработка на торенти RARBG е затворен
  2. Google ще блокира наводнения с помощта на изкуствен интелект
  3. Sony работи върху модел на сгъваем смартфон
  4. Нова глоба от един милион долара за Google!
  5. Важна промяна от Apple 2023

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.