Apple Airpods ще имат известия в реално време, докато трениратfitness apple airpods

Слушалките Airpods, които компанията Apple за първи път предложи за продажба през 2017 г., вече ще споделят известия в реално време, докато тренират.

Компанията Apple непрекъснато добавя подобрения към своето фитнес приложение. И накрая, Apple, която направи подобрение, което позволява на потребителите да правят по-последователни и по-добри работи с функцията „Време на изпълнение“ , вече получи ново одобрение за разработка на патент за приложението Fitness + . Според новоиздадения патент, компанията работи върху подобрения в проследяването на спортове с Airpods.

Собствениците на Apple Watch могат лесно да проследяват упражненията си с устройствата. Въпреки че засега един от първите избори за трениращи е Apple Watch, компанията иска да включи Airpods в приложението Apple Fitness+ . Според доклад, публикуван от Apple Insider, патентната заявка на компанията; Той обхваща как AirPods могат да се използват за подпомагане на пространственото аудио, откриване на вашето движение и местоположение и измерване на движението по време на тренировки във Fitness+.

Apple ще поддържа потребителите във форма с Airpods

Прочети Още: Служителите на Apple използват устройства с Android

Името на патентната заявка, открита от Apple Insider, беше обявена като „система за безжични слушалки за откриване на експозиция“ . Съгласно заявката за патент; Безжичните слушалки на Apple ще бъдат подпомагани от различни сензори за събиране на информация за посоката, като акселерометъра по време на движенията на потребителя.

Според доклада; Основното електронно устройство (iPhone, iPad) може да бъде безжично свързано към слушалките и да бъде част от системата за проследяване на фитнес, осигурявайки насока и обратна връзка на потребителя при оценка на рутината за движение на главата на потребителя или изпълнение на всяко упражнение.

Освен това, според доклад, публикуван през май миналата година; Второто поколение Apple AirPods Pro‌ също ще включва актуализирани сензори за движение, фокусирани върху проследяването на фитнес. 

Въпреки това си струва да се помни, че такива патенти, получени от компанията, не винаги се прилагат на практика. Защото Apple може да патентова и технологии, които не използва. От друга страна, компанията може да го представи с нови модели Airpods, които планира да пусне. В такъв случай все още трябва да изчакаме поне няколко години. 

Подобни публикации

  1. Последната актуализация на Samsung причини проблеми
  2. Представена серия Motorola Edge
  3. Характеристики и цена на Xiaomi Redmi Pad Pro
  4. Характеристики и цена на Samsung Galaxy M15 5G
  5. Характеристики на Motorola Moto G64 5G

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.