Списък на игри подобни на Minecraftbezopasen li e minecraft za detsa

В тази статия, наречена Minecraft-Like Games, събрахме някои игри, които имат много подобна динамика на Minecraft.

Minecraft-Like Games – Възможно е да се каже, че Minecraft, който от години е на върха на списъците с игри, е истинска революция от страна на видеоигрите. Този успех на Mojang вдъхнови много разработчици и доведе до появата на приятни алтернативи за геймърите.

Прочети Още: Основни команди на Linux които трябва да знаете

Какви са игрите, подобни на Minecraft?

 • Трове
 • Roblox
 • Терария
 • Starbound
 • Fortnite
 • Еко
 • Джак Джак
 • Ничието небе
 • Лего светове
 • Робокрафт

Списък на игри, подобни на Minecraft

През годините сме се сблъсквали с много алтернативи на Minecraft , но никой от тях не е предлагал толкова подробни пакети като Minecraft. Понякога обаче може да искате да играете различни игри, които се фокусират върху конкретни области на Minecraft и точно тук идва тази публикация.

1. Trove

Trove включва всички кубични герои и местоположения, с които сте свикнали, но предлага на играчите някои от безплатните MMO, за да подобри вашето игрово изживяване. Играчът може да избира различни класове и всички тези класове имат някои предимства и недостатъци. 

2. Roblox

Имате наистина сериозни възможности да симулирате картата, която сте създали в тази игра, а това означава, че можете да правите всичко – от симулации до състезателни игри. Така че, ако искате да използвате творчеството си в повече различни посоки, вие сте на правилното място.

3. Terraria

Едва ли е възможно да си представим списък, който да не включва Terraria. Тази известна игра е известна още като „2D Minecraft“ и има милиони играчи от много страни. Концепцията се основава на подобен опит, но има двуизмерна структура. И все пак можем да кажем, че е много приятно.

4. Starbound

Много подобна на Minecraft, Starbound отново е двуизмерна игра. Можем да кажем, че няма почти никаква граница за свободата да се биете, занаятите, изграждате и изследвате света в тази игра, която можете да играете сами или с приятели онлайн.

5. Fortnite

Сега малко „как така?“ Fortnite има много подобна структура на Minecraft в области като строителство, бой и отбрана. Освен това, ако не сте опитвали тази игра, която можете да играете както на смартфоните си, така и на компютъра си, препоръчваме ви да я изпробвате.

В тази статия събрахме няколко игри, които много приличат на Minecraft, но като цяло имат различна динамика. И така, какво мислите за този списък? Не забравяйте да споделите с нас вашите мнения по темата в раздела за коментари по-долу.

Подобни публикации

 1. Amazon Prime обявява безплатни игри за декември
 2. Как да коригирам проблема с неработещия стартов панел на Epic Games?
 3. Специално проектиран за PS5 Pulse Elite и Pulse Explore
 4. Football Manager 2024 за мобилни устройства, пуснат чрез Netflix: Ето трейлъра!
 5. Nintendo Switch 2 може да се предлага с отделящи се двойни екрани!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.