Телефонът с 7.000 mAh батерия идва!Нов стандарт в капацитета на батерията: Телефонът с 7.000 mAh батерия идва!

Нов стандарт в капацитета на батерията: Телефонът с 7.000 mAh батерия идва! Според новата разработка OnePlus и OPPO имат за цел да си създадат име в сектора с новия си телефон с батерия от 7000 mAh. Ето и подробностите! OnePlus Ace 3 Pro беше значително изстърган от конкурентите си с батерия с 6,100 mAh сред флагманските телефони, но китайската компания очевидно е насочена към много повече.

Digital Chat Station, известна с течовете си, твърди, че OnePlus и OPPO в момента работят на телефон с 7000 mAh батерия в дял в Weibo. Споделянето също така подчертава, че батерията може да се използва на телефон в средата на сегмента.
7 000 mAh ще бъде нов стандарт в сектора.7 000 mah bateria

Разбира се, това няма да е първият телефон с 7000 mAh батерии, защото сме виждали телефони като Samsung Galaxy F62 и Galaxy M51, които имат батерии с подобни мощности от Samsung. Въпреки това, всички тези телефони обикновено са дебели и тежки дизайни. Ето защо повечето най-добри телефони с Android са ограничени до 5000 mAh през последните години.

Както може би си спомняте, Ace 3 Pro наскоро представи нов дизайн на батерията като част от своята технология, наречена Glacier Battery. Батериите на силикон, базирани обикновено имат по-висока плътност от конвенционалните батерии и осигуряват по-голям капацитет на по-малка батерия.

OnePlus не е единствената компания на телефоните си, която използва силиконови батерии. Въпреки че други марки като HONOR и Xiaomi също пуснаха телефони с тази технология, новият телефон с 7000 mAh батерия ще доведе до създаването на важен стандарт съответно.

Какво мислиш за това? Можете да споделите мислите си с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Xiaomi Redmi Pad Pro с 10 000 mAh батерия
  2. Нов стандарт в сензорите за пръстови отпечатъци
  3. Опасности от използването на неправилен калъф за смартфон
  4. Характеристики на OPPO Reno 12 Series
  5. Характеристики на Google Pixel 9 Pro XL

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.