Телеграм не изпраща смс код? Проблем и Решение в лесни стъпкиKak da Vlyaza v Telegram

Проблем с верификация на Telegram акаунт

Ако Telegram не може да получи кода за потвърждение, разберете най-добрите начини как да поправите проблема с Telegram, който не изпраща SMS код. Въпреки че Telegram е по-малко популярен от Facebook Messenger или WhatsApp, той все още се използва от милиони потребители. Да бъдем честни, Telegram предлага повече функции от всяко друго приложение за незабавни съобщения, но също така има и много грешки, които съсипват потребителското изживяване.

Освен това нивото на спам в Telegram е изключително високо. Последно, потребителите на Telegram по целия свят съобщават за проблеми с влизането в своите акаунти. Те твърдят, че Telegram не изпраща SMS код.

Ако се сблъскате с проблем при процеса на регистрация, тъй като кодът за потвърждение на акаунта не е получен на вашия телефонен номер, това ръководство може да ви бъде от голяма полза за решаване на проблема.

Чрез тази статия ще споделим някои от най-добрите начини да коригирате проблема с изпращането на SMS кодове от Telegram. Следвайки тези методи, ще можете да разрешите проблема и да получите кода за потвърждение незабавно, позволявайки ви да влезете в Telegram.

Ако не получите SMS кода (SMS) за приложението Telegram, проблемът може да е от ваша страна. Може да е и от свалени сървъри на Telegrams, но най-вероятно е проблем, свързан с мрежата.

Телеграм не изпраща смс код? Проблем и Решение

1. Уверете се, че сте въвели правилния телефонен номер

Преди да се замислите за причините защо Telegram не изпраща SMS кодове, трябва да потвърдите дали въведеният от вас номер за регистрация е правилен.

Възможно е потребителят да е въвел грешен телефонен номер. В случай на такава грешка, Telegram ще изпрати код за потвърждение чрез SMS на въведения, но грешен номер.

Telegram stapka 1-1

Преди да се замислите за причините защо Telegram не изпраща SMS кодове, трябва да потвърдите дали въведеният от вас номер за регистрация е правилен.

Възможно е потребителят да е въвел грешен телефонен номер. В случай на такава грешка, Telegram ще изпрати код за потвърждение чрез SMS на въведения, но грешен номер.

Така че, върнете се на предишната страница на екрана за регистрация и въведете отново телефонния номер. Ако номерът е правилен и все още не получавате SMS кодове, продължете с методите по-долу.

2. Уверете се, че вашата SIM карта има правилен сигналTelegram stapka 2-1

Убедете се, че вашият телефон не е в режим на полет и има стабилна клетъчна мрежа, за да получите SMS кода, тъй като Telegram изпраща регистрационните кодове чрез SMS. Следователно, ако номерът ви има слаб сигнал, това може да бъде проблемът. Ако имате мрежово покритие и все пак има проблеми във вашата област, можете да опитате да се преместите на място, където мрежовото покритие е по-добро.

Можете да излезете навън и да проверите дали има достатъчно сигнални ленти. Ако вашият телефон има достатъчно ленти за мрежов сигнал, може да продължите с процеса на регистрация в Telegram. При подходящ сигнал трябва да получите SMS код за потвърждение незабавно.

3. Разгледайте Telegram на други устройстваTelegram tapka 3

Можете да използвате Telegram на няколко устройства едновременно. Понякога потребителите инсталират Telegram на работния плот И го забравят. И когато се опитват да влязат в акаунта си в Telegram на мобилен телефон, те не получават код за потвърждение чрез SMS. Това се случва, защото Telegram се опитва да изпрати кодове до свързаните ви устройства (в рамките на приложението) първо по подразбиране. Ако не намери активно устройство, изпраща кода като SMS.

Ако не получавате кодове за потвърждение на Telegram на мобилния си телефон, След това трябва да проверите дали Telegram ви изпраща емотикони в настолното приложение. Ако искате да избегнете получаването на кода в приложението, докоснете „Опция“Изпратете кода като SMS“.

4. Получете код за вход чрез контактTelegram stapka 4-1

Ако SMS методът все още не работи, можете да получите кода чрез обаждания. Telegram автоматично ще ви покаже опция за получаване на кодове чрез обаждания, ако сте превишили броя опити за получаване на кодове чрез SMS.

Първо, Telegram ще се опита да изпрати кода в рамките на приложението, ако открие, че Telegram работи на едно от вашите устройства. Ако няма активни устройства, ще бъде изпратен SMS с кода.

Ако SMS не успее да достигне телефонния ви номер, ще имате Възможност за получаване на кода чрез телефонно обаждане. За достъп до опцията за проверка на телефонни обаждания щракнете върху „Не получих кодаи изберете Dial-up опция. Ще получите телефонно обаждане от Telegram с вашия код.

5. Преинсталирайте приложението Telegram и опитайте отново

Много потребители твърдят, че решението на проблема с Telegram не е изпращането на SMS само чрез Преинсталирайте приложението. Въпреки че преинсталирането на никаква връзка с Telegram няма да изпрати съобщение за грешка с SMS код, все пак можете да опитате.

Преинсталирането ще инсталира най-новата версия на Telegram на вашия телефон, което вероятно ще коригира проблема с неизпращането на код на Telegram.

За да деинсталирате приложението Telegram на Android, изпълнете следните стъпки:

1. Натиснете дълго върху приложението Telegram.
2. след това изберете Деинсталирайте.
3. След като бъде деинсталиран, отворете Google Play Store Инсталирайте приложението Telegram още веднъж.
4. Веднъж инсталиран, Въведете телефонния си номер и влезте.

Ако тези стъпки не са ви помогнали да разрешите проблема с това, че Telegram не получава код за потвърждение, можете да продължите със следващата стъпка.

6. Проверете дали сървърите на Telegram не работят

Ако сървърите на Telegram не работят, няма да можете да използвате повечето от функциите на платформата. Това включва неизпращане на SMS кода и разбира се не влизане в Telegram.

Понякога Telegram може да не изпрати SMS кода. Ако това се случи, трябва Проверете състоянието на сървъра на Telegram на уебсайта Downdetector Или други сайтове, които предоставят същата услуга за проверка на работата на интернет сайтове.

Ако Telegram не работи по целия свят, ще трябва да изчакате няколко часа, докато сървърите се възстановят. След като сървърите бъдат възстановени, можете да опитате отново да изпратите SMS кода и да получите кода.

Това беше Най-добрите начини за решаване на проблема с Telegram, който не изпраща SMS. Ако имате нужда от повече помощ относно проблема с Telegram, който не изпраща код чрез SMS, уведомете ни в коментарите.

Дано да съм ви бил полезен 🙂

Подобни публикации

  1. Какво e TikTok Studio? Какво предлага TikTok Studio?
  2. Как да изтрия акаунт в Instagram? Връзка за постоянно закриване на акаунт
  3. Как iPad Pro ще издържи на сгъване?
  4. Как се прави скрийншот на лаптоп?
  5. Как да активирам електронен ваучер за храна? Е – Voucher

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.