Galaxy S22 получиха актуализацията One UI 6.1!galaxy s22 one ui 6 1 aktualizatsia

Потребителите на Galaxy S22 получиха актуализацията One UI 6.1!

Samsung представи отново актуализацията на Galaxy S22 One UI 6.1, която трябваше да спре миналата седмица. Този път се иска да няма грешки. Ето подробностите! Серията Galaxy S22 беше пусната през 2022 г. и е надмината в много отношения от пускането си до днес. Въпреки това Samsung планира да внесе софтуерни функции на Galaxy AI в серията Galaxy S22.

След като актуализацията One UI 6.1, която има много от гореспоменатите функции за изкуствен интелект, беше пусната за серията Galaxy S22, актуализацията беше временно оттеглена поради това, че заключеният екран и сензорният екран не отговарят.

Актуализацията на Galaxy S22 пристигна отново

Потребителят на X Tarun Vats беше забелязал, че компилацията One UI 6.1 за серията Galaxy S22 е върната от FOTA сървъра на Samsung и забеляза потребителски доклади във форумите на общността на Samsung, в които се посочва, че актуализацията на серията Galaxy S22 е спряна поради грешки.

Характеристики на Moto G Stylus 5G

След актуализацията беше забелязано, че в някои случаи заключеният екран и след това сензорният екран спират да работят, което налага необходимостта от възстановяване на фабричните настройки. Актуализацията на серията Galaxy S22, която беше достъпна за първи път в Южна Корея, беше спряна, за да се намери решение след доклади за грешки.

Според нова информация Samsung е решила тези грешки и проблеми. След като проблемите бяха разрешени, актуализацията, която беше спряна по средата, започна отново да се предлага на потребителите на Galaxy S22.

Подобни публикации

  1. Смартфоните Vivo обещават дълготрайна употреба
  2. Характеристики, цена и дата на пускане на Motorola Razr 50 Ultra
  3. Как изглежда Motorola Razr 2024?
  4. Характеристики на Vivo S19 и S19 Pro
  5. Характеристики на Honor 200

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.