Функция, подобна на Telegram, идва отново в каналите на WhatsAppФункция, подобна на Telegram, идва отново в каналите на WhatsApp: Как ще се използва?

Новата функция, идваща в каналите на WhatsApp, ще се фокусира върху подобряването на изживяването на потребителите. И така, как точно ще промени тази функция? Ето подробностите! Беше обявено, че нова функция ще дойде на страницата с канали с новата актуализация на WhatsApp. Новата функция се разработва, за да позволи на потребителите да виждат канала, който искат, в горната част.

По желание ще бъде възможно да закачите канали в горната част на списъка. Функцията, която е в процес на разработка за потребители на Android, също започна да се тества за потребители на iOS. Със следващата бета актуализация потребителите ще могат да започнат да тестват функцията.

Предимства на функцията за фиксиране на канала

WhatsApp, който от дълго време предлага функцията за канали , подобна на Telegram, продължава да внася множество иновации както в уеб, така и в мобилните приложения на платформата. С новата функция за фиксиране на канали , която започна да се тества, любимите ви канали вече ще се показват в горната част на списъка.

Функцията, която се вижда ясно на екранната снимка, ще бъде ограничена до максимум 3 канална стабилизация. Смята се също, че този брой може да се увеличи до 5 канала, когато премине фазата на тестване. Функцията за фиксиране на канали, която е в процес на разработка, може да се появи в различна форма от тази, която изглежда в момента.whatsapp telegram kanal

С тази функция опитът на хората, използващи WhatsApp Channels, ще бъде подобрен. Въпреки че не е официално ясно кога функцията ще бъде достъпна за всички потребители, се смята, че ще дойде със следващата актуализация.

Подобни публикации

  1. Потребителите на Android казват, че GIF файловете от iPhone са повредени
  2. YouTube с нова функция Супер чат
  3. Instagram се срина ли? Потребителите имат проблеми с достъпа!
  4. Spotify направи уникална промяна в дизайна си: Как изглежда?
  5. Нова функция за изкуствен интелект, идваща в Windows 11

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.