Друга нова функция Threads идва в Instagram: Кръстосано Споделяне!instagram threads dvoino spodelyane

Друга нова функция Threads идва в Instagram: кръстосано споделяне!

До момента към Instagram е добавено ново съдържание на Threads. И така, какво ще направи новата функция за кръстосано споделяне? Ето подробностите! Meta насърчава повече потребители да преминат към платформата Threads на конкурента X. Компанията каза на TechCrunch, че наскоро работи върху нов начин за потребителите да публикуват директно от Instagram в Threads.

По-рано днес някои потребители споделиха, че са видели опция за кръстосано публикуване в акаунтите си в Instagram. Благодарение на тази нова функция потребителите могат да споделят една публикация директно в Threads благодарение на функцията за кръстосано споделяне.

Споделянето в Instagram и теми едновременно е възможно с кръстосано споделяне

Тъй като споделянето само на текст не е възможно в Instagram, тези кръстосани споделяния включват само визуално споделяне. В същото време не е възможно да се споделят публикации в Reelsв Threads чрез кръстосано споделяне.

Компанията заяви, че това е незадължително изживяване и потребителите могат да го изключат по всяко време. Когато потребителите кръстосано публикуват публикации в Instagram, описанието, което пишат върху публикацията, ще стане основният текст на публикацията в Нишките и ако се използват хаштагове, те също ще бъдат преобразувани в обикновен текст.

Meta се опитва да възвърне намаляващата потребителска база на Threads, като активно използва Facebook и Instagram от дълго време и тази функция е част от тези усилия. Какво мислите за тази нова функция? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Потребителите на Android казват, че GIF файловете от iPhone са повредени
  2. YouTube с нова функция Супер чат
  3. Instagram се срина ли? Потребителите имат проблеми с достъпа!
  4. Spotify направи уникална промяна в дизайна си: Как изглежда?
  5. Нова функция за изкуствен интелект, идваща в Windows 11

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.