Как да различим фалшиво зарядно устройство за iPhone от истинско?iphone zarejdane

Как да различим фалшиво зарядно устройство за iPhone от истинско?

С нарастването на цените на iPhone телефоните и зарядните устройства на пазара започнаха да се появяват фалшиви. И така, Как да забележите истински зарядни устройства за iPhone? За съжаление, увеличението на цените на технологичните продукти доведе до увеличаване на фалшификатите. Следователно зарядните за iPhone също получиха своя дял от увеличението на цените. Тази ситуация се усложнява и от факта, че технологичните компании направиха промени в политиката на аксесоарите, които предлагат с чисто нови продукти.

В това ръководство ще отговорим на въпроса Как да разпознаем фалшиви и истински зарядни устройства за iPhone. Ето подробностите!

Какво представляват фалшивите зарядни устройства за iPhone?

Фалшивите зарядни устройства за iPhone се състоят от следните различни категории;

  • Нискокачествени кабели, които се продават като алтернативи на Apple,
  • Евтини кабели, които не отговарят на индустриалните стандарти
  • Фалшиви зарядни устройства, проектирани да изглеждат като продукти на Apple,

Използването на фалшиви зарядни за iPhone е много опасно. Експлозията е един от най-честите проблеми, с които се сблъскват тези, които използват фалшиви зарядни устройства. Фалшивите зарядни устройства също увреждат iPhone устройствата. Защото е проектиран от компоненти с лошо качество. В допълнение към всичко това фалшивите зарядни устройства прегряват и се зареждат бавно поради недостатъчна електрическа изолация.

Методи за откриване на фалшиви и истински зарядни устройства за iPhone

Ето как да разпознаете фалшивите и истинските зарядни устройства за iPhone :

1. Проверка на опаковката

Фалшиво зарядно за iPhone може да бъде открито без отваряне на кутията. Затова първо трябва да се прегледа опаковката. На кутията на зарядното има черно-бяло изображение. След това трябва да погледнете края на USB конектора. Фалшивите зарядни устройства обикновено имат златни метални клеми.

Металните накрайници на оригиналните зарядни за iPhone не са оцветени. В същото време има два баркода на дъното на опаковката на фалшивите зарядни за iPhone. При оригиналното зарядно не е така.

2. Информацията за производството трябва да бъде проучена

При зарядните устройства за iPhone подробностите за производството са написани върху кабела. На кабела Apple Lightning-USB има фраза „Проектиран от Apple в Калифорния“ на средно разстояние от 18 см от USB конектора.

Всяка от фразите „Сглобено в Китай“, „Industria Brasileira“ и „Сглобено във Виетнам“ се появява на кабела. В последната част на текста има пореден номер, състоящ се от 12 цифри.

3. Значката на MFI трябва да бъде отметната

Apple добави значка „Произведено за iPhone“ към всички свои сертифицирани продукти. Продуктите без MFI Badge определено са фалшиви.zarejdane na iphone

4. Ръководството за потребителя трябва да бъде прегледано

Има подробни текстове в ръководствата за потребителя на iPhone устройства. Често фалшивите зарядни устройства са по-очевидни от ръководството за потребителя. Защото измамниците са новаци, когато става въпрос за изготвяне на ръководства.

Книжките на оригиналните iPhone продукти са професионално подвързани. Такава ситуация обаче не съществува във фалшивите ръководства за потребителя. Използвани са скоби, за да държат заедно страниците на ръководството.

Текстът в ръководствата за потребителя на фалшиви зарядни устройства за iPhone не е подравнен. Има много правописни грешки. Това е така, защото измамниците правят несъзнателни грешки, когато копират текстове от оригиналното ръководство.

5. Проверка на края на Lightning конектора

Оригиналните зарядни имат кръгли сребърни или златни гладки контактни точки в краищата. При имитациите контактните точки са кръгли и грапави. В допълнение към горната информация трябва да се провери и цената, за да се открият фалшиви iPhone устройства. Цената на фалшивите зарядни се продава на по-ниска цена в сравнение с оригинала.

Подобни публикации

  1. Смартфоните Vivo обещават дълготрайна употреба
  2. Характеристики, цена и дата на пускане на Motorola Razr 50 Ultra
  3. Как изглежда Motorola Razr 2024?
  4. Характеристики на Vivo S19 и S19 Pro
  5. Характеристики на Honor 200

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.