Threads позволява акаунти да бъдат изтривани независимо от Instagramthreads buton za redaktirane

Очакваната функция на нишките пристигна: акаунтите вече могат да се изтриват отделно!

Месеци след стартирането си, Threads вече позволява акаунти да бъдат изтривани независимо от Instagram. Ето подробностите! Месеци по-късно Meta започна да предлага начин за изтриване на вашия профил в Threads , без да се налага да изтривате и акаунта си в Instagram. Според публикацията на шефа на Instagram Адам Мосери ще имате достъп до новата функция от нов раздел „Изтриване или деактивиране на профил“ в менюто с настройки. Тази нова функция, която ви позволява просто да изтриете своя профил в Threads, най-накрая разрешава едно от първоначалните оплаквания за приложението, което изисква от вас да се регистрирате с акаунт в Instagram.

Освен това ще можете да изключите публикациите си да се показват в други приложения.

Мосери също така сподели, че платформата предлага начин да се откажете от това вашите публикации в Threads да бъдат подсилвани във Facebook и Instagram. Функцията се появи за първи път през уикенда, каза Мосери, а Мета пусна функцията „след като получи обратна връзка, че искате повече контрол върху изживяването“.

Изпълнителният директор на Meta Марк Зукърбърг каза миналия месец, че Threads има близо 100 милиона потребители месечно, но платформата за социални медии продължава да губи потребители всеки месец и въпреки че Meta носи нови функции в приложението, много компании за анализи не виждат светло бъдеще за платформата. И така, какво мислите по този въпрос? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Spotify направи уникална промяна в дизайна си: Как изглежда?
  2. Нова функция за изкуствен интелект, идваща в Windows 11
  3. Нова функция за промяна на цвета на WhatsApp
  4. Как се пише?
  5. Най-популярната функция на Google и Samsung вече може да бъде добавена към iPhone!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.