TikTok може да бъде забранен в Турцияtiktok turtsia

TikTok може да бъде забранен в Турция: Анулирането на лиценз е на дневен ред!

Позовавайки се на последните събития по отношение на TikTok, председателят на Комисията за цифрови медии на Великото национално събрание на Турция Хюсейн Яйман направи поредица от важни изявления. Ето подробностите!

В изявлението си пред информационна агенция İhlas в Хатай , Хюсейн Яйман , председател на Комисията за цифрови медии на Великото национално събрание на Турция, хвърли светлина върху работата на комисията, която разглежда социалните медийни платформи, особено TikTok.

Кметът Яйман изрази загрижеността си относно съдържанието на TikTok, което според него нарушава структурата на турското семейство и е насочено особено към жените и децата. За да отговори на тези опасения, Комисията призова представителя на TikTok за Турция и Евразия Емир Гелен да направи изявление по тези въпроси в Комисията за цифрови медии на Великото национално събрание на Турция на 7 декември.

Подчертавайки сериозността на ситуацията, кметът Яйман обяви, че подготовката за всеобхватен закон за регулиране на социалните медии продължава.

TikTok Турция и представител на Евразия се свикаха на среща

Кметът Яйман подчерта необходимостта от строги мерки, включително разследване, осчетоводяване и данъчно облагане на доходите, получени от хора, определени като феномени на социалните медии, особено TikTok.

Кметът Яйман наскоро обяви, че Комисията за цифрови медии активно проучва редица потенциални санкции като ограничения на честотната лента, забрани за излъчване, забрани за реклама и дори анулиране на лицензи, ако счете за необходимо.

iPhone 15 Превъзхожда с Интелигентен Портрет

Ще видим заедно какви решения ще бъдат взети след срещата, която ще се състои на 7 декември с участието на представителя на TikTok за Турция и Евразия Емир Гелен. И така, какво мислите по този въпрос? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Очаква се iPad Mini 7 с нов дизайн!
  2. NVIDIA изпревари Apple: Втората най-ценна компания вече принадлежи на NVIDIA!
  3. Грешката, която доведе до срив на WhatsApp, най-накрая беше коригирана!
  4. Предстои нова актуализация на функцията за популярни канали на WhatsApp!
  5. Huawei Pura 70 Ultra идва да стане крал на пазара на смартфони (ревю)

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.