OpenAI отложи GPT Store до 2024 гopenai gpt magazine

OpenAI отложи GPT Store до 2024 г.: Така че защо?

OpenAI отложи своя GPT магазин, който ще хоства персонализирани GPT и ще позволи на създателите да монетизират, до 2024 г. Ето подробностите! OpenAI отложи пускането на своя магазин за GPT, който ще бъде пазар на персонализирани GPT, до 2024 г.

В имейл до основателите на GPT, OpenAI каза: „Що се отнася до следващото. Планираме да стартираме магазина на GPT в началото на следващата година. Планирахме да пуснем този месец, но неочаквани неща нарушиха плановете.“

Много ситуации, с които компанията се сблъска напоследък, от уволнението на Сам Алтман до повече от 700 служители, изправени пред прекратяване, са сред причините зад това решение.

Получиха ли се нещата в OpenAI?

И все пак, „Не сме загубили нито един служител, нито един клиент през целия този процес“, каза Сам Алтман в интервю за The Verge.

Въпреки това някои доклади показват недоволство сред разработчиците поради проблеми с комуникацията и разочарование. Някои разработчици научиха за забавянето на GPT магазина от новинарски статии, а не от официални канали за комуникация.

TikTok може да бъде забранен в Турция

OpenAI все още не е споделил повече подробности за магазина на GPT, но основната цел ще бъде споделяне на приходи от абонаменти за ChatGPT Plus с най-добрите създатели на GPT. Какво мислите по този въпрос? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Очаква се iPad Mini 7 с нов дизайн!
  2. NVIDIA изпревари Apple: Втората най-ценна компания вече принадлежи на NVIDIA!
  3. Грешката, която доведе до срив на WhatsApp, най-накрая беше коригирана!
  4. Предстои нова актуализация на функцията за популярни канали на WhatsApp!
  5. Huawei Pura 70 Ultra идва да стане крал на пазара на смартфони (ревю)

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.