OpenAI отложи GPT Store до 2024 гopenai gpt magazine

OpenAI отложи GPT Store до 2024 г.: Така че защо?

OpenAI отложи своя GPT магазин, който ще хоства персонализирани GPT и ще позволи на създателите да монетизират, до 2024 г. Ето подробностите! OpenAI отложи пускането на своя магазин за GPT, който ще бъде пазар на персонализирани GPT, до 2024 г.

В имейл до основателите на GPT, OpenAI каза: „Що се отнася до следващото. Планираме да стартираме магазина на GPT в началото на следващата година. Планирахме да пуснем този месец, но неочаквани неща нарушиха плановете.“

Много ситуации, с които компанията се сблъска напоследък, от уволнението на Сам Алтман до повече от 700 служители, изправени пред прекратяване, са сред причините зад това решение.

Получиха ли се нещата в OpenAI?

И все пак, „Не сме загубили нито един служител, нито един клиент през целия този процес“, каза Сам Алтман в интервю за The Verge.

Въпреки това някои доклади показват недоволство сред разработчиците поради проблеми с комуникацията и разочарование. Някои разработчици научиха за забавянето на GPT магазина от новинарски статии, а не от официални канали за комуникация.

TikTok може да бъде забранен в Турция

OpenAI все още не е споделил повече подробности за магазина на GPT, но основната цел ще бъде споделяне на приходи от абонаменти за ChatGPT Plus с най-добрите създатели на GPT. Какво мислите по този въпрос? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Затваря ли се Gmail с милиони потребители?
  2. Европейският съюз започна официално разследване за TikTok!
  3. YouTube продължава да се бори с TikTok
  4. Защо Илон Мъск ще изключи телефонния си номер?
  5. Най-добрата операционна система за 2023 – 2024 е Windows 10

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.