Tinder актуализира своите насоки на общносттаtinder obshnost

Актуализирани насоки на общността на Tinder: Без публикации в социалните медии!

Tinder актуализира своите насоки на общността. Потребителите вече няма да могат да добавят акаунти в социалните медии към биографиите си. Ето подробностите! Компанията обяви днес, че е актуализирала своите насоки на общността, за да запази приложението за запознанства на Tinder безопасно и уважително. Като част от актуализациите, Tinder автоматично ще премахне акаунти в социалните медии от биографии и ще попречи на потребителите да публикуват лични разговори с хора, с които си отговарят на други платформи.

Регистрация в Тиндер

Tinder казва, че платформата му не е мястото, където потребителите да се опитват да спечелят последователи в социалните си канали, така че ще прекрати връзката между акаунти в други социални медии от публични биографии и профили.

Tinder започва да следва по-строги правила относно насоките на общността

Платформата никога не е позволявала на потребителите да популяризират бизнеса си в Tinder, но сега въвежда по-строга политика, която изяснява, че Tinder е за създаване на лични връзки, а не за бизнес контакти.

Компанията използва следните изявления в прессъобщението си:

Tinder не е място за популяризиране на бизнеси, за да се опитват да правят пари. Членовете не трябва да рекламират, популяризират или споделят социални акаунти или връзки, за да получат последователи, да продават, да набират средства или да провеждат кампании. ще премахне социалните идентификатори от отворените биографии.“

Споделянето на чатове в Tinder е забранено

Що се отнася до актуализациите относно споделянето на частни чатове в Tinder на други платформи, компанията заявява, че потребителите никога не трябва да публикуват частни чатове с техните съвпадения, освен ако не им е разрешено.

Освен това Tinder изяснява, че акаунтът трябва да бъде за един човек и потребителите в множество отворени взаимоотношения трябва да създават отделни акаунти за всеки партньор. Това означава, че една двойка не трябва да използва един акаунт, за да намери потенциален партньор.

И така, какво мислите за новите насоки на общността на Tinder? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Spotify направи уникална промяна в дизайна си: Как изглежда?
  2. Нова функция за изкуствен интелект, идваща в Windows 11
  3. Нова функция за промяна на цвета на WhatsApp
  4. Как се пише?
  5. Най-популярната функция на Google и Samsung вече може да бъде добавена към iPhone!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.