Приложението Try Galaxy на Samsung е актуализираноsamsung try galaxy

Приложението Try Galaxy на Samsung е актуализирано: Ето какво е новото!

Приложението „Try Galaxy“ на Samsung предлага на потребителите възможността да изпитат новите функции на серията Galaxy S23 и One UI 5.1 интерфейс. Samsung Electronics обяви, че е предоставила разширената актуализирана версия на приложението „Try Galaxy“. Благодарение на новата актуализация на Try Galaxy, потребителите, които не са Galaxy, вече могат да изпробват и новите функции на новата серия Galaxy S23 и One UI 5.1 интерфейс.

Характеристики, цена и дата на пускане на Samsung Galaxy S23

Стартирало през 2022 г., приложението „Try Galaxy“ е достигнало над 2 милиона изтегляния до момента. Потребителите, които изтеглят приложението, имат достъп до иконите и уиджетите на Galaxy на началната страница на приложението и да навигират в приложението. Докато приложението има 14 различни езикови опции, включително индонезийски Bahasa, китайски, английски, френски, френски (Канада), немски, японски, португалски, испански, испански (Мексико), шведски и виетнамски, то също така има поддръжка на турски език.

Какво е новото в Try Galaxy?

Приложението „Опитайте Galaxy“ на Samsung предлага на потребителите възможността да изпитат превъзходната производителност на серията Galaxy S23, като показва най-съвременните функции за игри, оптимизирана мобилна платформа, батерия и мощност на екрана на Galaxy изживяването.

Влизайки в чисто новия свят, предлаган от потребителския интерфейс One UI 5.1 , потребителите могат да получат достъп до персонализирани тапети, икони, интерфейси за съобщения, фонове и други чрез Try Galaxy.

Соня Чанг , вицепрезидент на групата за маркетинг на марката Mobile Experience в Samsung Electronics , каза:

„Горди сме да разработим лесни за използване и адаптивни изживявания, които предлага само екосистемата на Samsung Galaxy. Сега, с приложението „Опитайте Galaxy“, предлагаме най-добрите и най-нови изживявания на Galaxy и на потребители, които не са от Samsung. Ние ще ще продължим да предлагаме такива иновации и преживявания на нашите потребители през следващия период. Ще го направим.“

Приложението е стартирано с опция за турски език. Можете да разгледате уебсайта Try Galaxy , за да прегледате много други функции.

Подобни публикации

  1. Dacia Duster ще смени името си!
  2. Филтърът за стареене в реално време става популярен в TikTok
  3. Как да увелича снимката на профила в Discord?
  4. Как да конвертирате MOV файлове в MP4?
  5. Honor Magic 6 Pro със 160 MP перископна камера Характеристики, цена и дата на пускане

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.