Приложението Try Galaxy на Samsung е актуализираноsamsung try galaxy

Приложението Try Galaxy на Samsung е актуализирано: Ето какво е новото!

Приложението „Try Galaxy“ на Samsung предлага на потребителите възможността да изпитат новите функции на серията Galaxy S23 и One UI 5.1 интерфейс. Samsung Electronics обяви, че е предоставила разширената актуализирана версия на приложението „Try Galaxy“. Благодарение на новата актуализация на Try Galaxy, потребителите, които не са Galaxy, вече могат да изпробват и новите функции на новата серия Galaxy S23 и One UI 5.1 интерфейс.

Характеристики, цена и дата на пускане на Samsung Galaxy S23

Стартирало през 2022 г., приложението „Try Galaxy“ е достигнало над 2 милиона изтегляния до момента. Потребителите, които изтеглят приложението, имат достъп до иконите и уиджетите на Galaxy на началната страница на приложението и да навигират в приложението. Докато приложението има 14 различни езикови опции, включително индонезийски Bahasa, китайски, английски, френски, френски (Канада), немски, японски, португалски, испански, испански (Мексико), шведски и виетнамски, то също така има поддръжка на турски език.

Какво е новото в Try Galaxy?

Приложението „Опитайте Galaxy“ на Samsung предлага на потребителите възможността да изпитат превъзходната производителност на серията Galaxy S23, като показва най-съвременните функции за игри, оптимизирана мобилна платформа, батерия и мощност на екрана на Galaxy изживяването.

Влизайки в чисто новия свят, предлаган от потребителския интерфейс One UI 5.1 , потребителите могат да получат достъп до персонализирани тапети, икони, интерфейси за съобщения, фонове и други чрез Try Galaxy.

Соня Чанг , вицепрезидент на групата за маркетинг на марката Mobile Experience в Samsung Electronics , каза:

„Горди сме да разработим лесни за използване и адаптивни изживявания, които предлага само екосистемата на Samsung Galaxy. Сега, с приложението „Опитайте Galaxy“, предлагаме най-добрите и най-нови изживявания на Galaxy и на потребители, които не са от Samsung. Ние ще ще продължим да предлагаме такива иновации и преживявания на нашите потребители през следващия период. Ще го направим.“

Приложението е стартирано с опция за турски език. Можете да разгледате уебсайта Try Galaxy , за да прегледате много други функции.

Подобни публикации

  1. Достатъчно ли е 8 GB RAM за Mac?
  2. Новото приложение за споделяне на снимки на TikTok Notes
  3. Характеристики на часовник Smart Band 9 на Xiaomi
  4. Microsoft представи своите компютри, поддържани от изкуствен интелект
  5. Apple Watch ще може да измерва кръвното налягане!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.