TOGG създава компания в Европа: TOGG Europe GmbHtogg europe

TOGG стартира инициативи за създаване на компания в Европа. Ето всички подробности за TOGG Europe GmbH.

TOGG стартира инициативи за създаване на компания в Европа.Според информацията, предоставена от Турската автомобилна инициативна група (TOGG), в Щутгарт ще бъде създаден нов офис и тук ще бъдат обсъдени решенията за мобилност на компанията.Ето всички подробности за TOGG Europe GmbH.

Прочети Още: Измамниците целят Елон Мъск: Твърдението за разпространение на 5000 биткойни

 Според новините  автомобилна инициативна група (TOGG) избра Германия да направи първата си стъпка в Европа. В един от 12-те иновационни центъра в Щутгарт в Германия ще бъде създадена компания, наречена TOGG Europe GmbH : центърът  .

Клиентите в Европа ще бъдат обслужвани от TOGG Europe GmbH. Концепцията за „мобилност в случай на употреба“, която представлява концепциите за интелигентна, свързана, автономна, споделена и електрическа мобилност на местния производител, ще бъде споделена с клиентите в Германия.

TOGG избира Германия да създаде компания в Европа

 Откроява се с лозунга „Повече от просто автомобил“, TOGG; Той също така ще използва TOGG Europe за работата си в интернет на неща, големи данни, цифрова работна сила и изкуствен интелект. Инвеститорите и собствениците на компании в Европа, особено в Германия, ще бъдат обслужвани в този офис.

Разкрита беше и причината TOGG да избере: концентратора в Щутгарт. В региона има повече от 2500 стартиращи фирми, над 2000 малки и средни предприятия, над 100 изследователски института и над 350 международни организации, известни като „силициевата долина на Германия“.

TOGG, който иска да бъде първият в Европа производител на електрически SUV и заяви, че ще остане лоялен на този план до 2030 г., иска да срещне клиенти с 5 различни модела до 2030 г. На този етап трябва да се отбележи, че ще се следва политика на продажби, базирана както на Европа.

Последна ситуация в завода TOGG

Също така в описанието от миналата ера в последния случай на фабриката TOGG бяха разкрити подробности . В публикацията бяха направени следните изявления: „ Инфраструктурните работи на бояджийския цех, енергийните и каросерийни сгради на нашия завод Гемлик са завършени.

„Общо бяха извършени 725 хиляди кубически метра изкопни работи, което е достатъчно за запълване на 22 хиляди 656 контейнера. 325 хиляди кубически метра пълнеж бяха направени за запълване на 130 басейна в олимпийски размери. 36 хиляди 500 колони за армиране на земята, които ще достигнат 698 километра от Истанбул до Анталия, когато се комбинират. Инфраструктурните работи на бояджийския цех, енергийните, корпусните и входните сгради са завършени. Железният монтаж на основата на бояджийския цех е започнал.

Подобни публикации

  1. Нов високопроизводителен електрически автомобил идва от Volkswagen!
  2. Запознайте се с новата Dacia Spring
  3. Porsche представя Mission X Concept
  4. Toyota представя нов автомобил с водородно гориво
  5. Hyundai разкрива модела i20, който привлича вниманието с елегантния си дизайн

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.