TOGG създава компания в Европа: TOGG Europe GmbH

togg europe

TOGG стартира инициативи за създаване на компания в Европа. Ето всички подробности за TOGG Europe GmbH.

TOGG стартира инициативи за създаване на компания в Европа.Според информацията, предоставена от Турската автомобилна инициативна група (TOGG), в Щутгарт ще бъде създаден нов офис и тук ще бъдат обсъдени решенията за мобилност на компанията.Ето всички подробности за TOGG Europe GmbH.

Прочети Още: Измамниците целят Елон Мъск: Твърдението за разпространение на 5000 биткойни

 Според новините  автомобилна инициативна група (TOGG) избра Германия да направи първата си стъпка в Европа. В един от 12-те иновационни центъра в Щутгарт в Германия ще бъде създадена компания, наречена TOGG Europe GmbH : центърът  .

Клиентите в Европа ще бъдат обслужвани от TOGG Europe GmbH. Концепцията за „мобилност в случай на употреба“, която представлява концепциите за интелигентна, свързана, автономна, споделена и електрическа мобилност на местния производител, ще бъде споделена с клиентите в Германия.

TOGG избира Германия да създаде компания в Европа

 Откроява се с лозунга „Повече от просто автомобил“, TOGG; Той също така ще използва TOGG Europe за работата си в интернет на неща, големи данни, цифрова работна сила и изкуствен интелект. Инвеститорите и собствениците на компании в Европа, особено в Германия, ще бъдат обслужвани в този офис.

Разкрита беше и причината TOGG да избере: концентратора в Щутгарт. В региона има повече от 2500 стартиращи фирми, над 2000 малки и средни предприятия, над 100 изследователски института и над 350 международни организации, известни като „силициевата долина на Германия“.

TOGG, който иска да бъде първият в Европа производител на електрически SUV и заяви, че ще остане лоялен на този план до 2030 г., иска да срещне клиенти с 5 различни модела до 2030 г. На този етап трябва да се отбележи, че ще се следва политика на продажби, базирана както на Европа.

Последна ситуация в завода TOGG

Също така в описанието от миналата ера в последния случай на фабриката TOGG бяха разкрити подробности . В публикацията бяха направени следните изявления: „ Инфраструктурните работи на бояджийския цех, енергийните и каросерийни сгради на нашия завод Гемлик са завършени.

„Общо бяха извършени 725 хиляди кубически метра изкопни работи, което е достатъчно за запълване на 22 хиляди 656 контейнера. 325 хиляди кубически метра пълнеж бяха направени за запълване на 130 басейна в олимпийски размери. 36 хиляди 500 колони за армиране на земята, които ще достигнат 698 километра от Истанбул до Анталия, когато се комбинират. Инфраструктурните работи на бояджийския цех, енергийните, корпусните и входните сгради са завършени. Железният монтаж на основата на бояджийския цех е започнал.

Подобни публикации

  1. Кога ще бъде представен първият автомобил Xiaomi
  2. Автономно шофиране от Tesla FSD 10.12
  3. Намаляването на SCT идва при електрическите автомобили
  4. Обявихме партньорството на Audi и Apple Music
  5. Представен е електрически микробус на Volkswagen ID Buzz от 2024 г.!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.