Топ 6 приложения за скриване на снимки



6 prilojenia za skrivane na snimki

Благодарение на приложението за скриване на снимки можете да гарантирате, че някои изображения на вашето мобилно устройство не са видими за други хора.

Благодарение на приложението за скриване на снимки можете да гарантирате, че някои изображения на вашето мобилно устройство не са видими за други хора. И така, кои са най-успешните приложения в това отношение? Списъкът, който сме подготвили включва популярни услуги.

Може да не искате хората да имат достъп до вашите снимки без разрешение. Ако имате изображения на вашия смартфон или таблет, които не искате да се виждат от други хора, има различни приложения, които можете да използвате.

Разгледай Още: Датата на излизане на Moto E22s

Събрахме най-успешните приложения, предназначени да скрият снимки в галерията на вашето мобилно устройство. Можете да разгледате нашия списък и да изтеглите приложението, което харесвате, на вашето мобилно устройство и да започнете да го използвате веднага.

Препоръки за приложение за скриване на снимки

 • Andrognito
 • LockMyPix
 • Gallery Lock
 • Google Photos
 • Hide Something
 • Private Photo Vault

По-горе са приложенията за скриване на снимки. Можете да разгледате подробностите за услугите в списъка по-долу. Можете също така да разгледате нашия списък с най-добрите приложения за тапети, ако търсите нова картина за екрана на вашия смартфон.

Andrognito

Andrognito ви помага да скриете снимки, видеоклипове и файлове на вашето мобилно устройство. Поддържа AES-256 bit технология за криптиране в повече от 100 хиляди изтеглени приложения. Тази технология предлага на потребителите високо ниво на сигурност.

Приложението, което има успешен интерфейс, е много лесно за използване. По този начин можете лесно да скриете снимки, видеоклипове или файлове чрез приложението. Функцията за архивиране в облак също е налична в приложението. Има и платена версия на услугата, предлагана безплатно. Платената версия предлага някои предимства.

LockMyPix

Позволявайки ви лесно да скриете снимки и видеоклипове, LockMyPix поддържа AES-CTR технология за криптиране. Повече от 10 милиона изтеглени приложения имат опции за пръстов отпечатък, парола и модел. Можете да влезете в личния трезор, който сте създали, с една от тези три различни опции.

Можете да добавяте снимки и видеоклипове към личния трезор по практичен начин. Файловете, които сте избрали, не могат да се видят без паролата, която сте задали. LockMyPix, който има безплатни и платени версии, също има GIF поддръжка. Приложението включва и функция за фалшив сейф.

Заключване на галерия (Gallery Lock)

Можете да скриете снимки и видеоклипове на вашия смартфон или таблет с помощта на приложението Gallery Lock. Благодарение на инкогнито режима можете да гарантирате, че иконата на приложението няма да се появи на началния екран на вашето мобилно устройство.

Отличаващ се със своите функции, Gallery Lock прави снимка на човека чрез вградената камера след третия неуспешен опит за парола. Така че можете да откриете кой човек се опитва да получи достъп до вашите медийни файлове. Приложението има поддръжка на Google Drive, Dropbox и Box.

В тази статия направихме препоръки за приложения за скриване на снимки. Можете да получите достъп до връзките за изтегляне на услугите в списъка, който сме подготвили по-долу. Освен това, ако търсите не толкова популярно приложение, можете също да разгледате нашия списък с добри малко известни приложения .

Google Снимки

Можете също да използвате услугата Google Photos, за да скриете медийни файлове. Приложението за галерия, разработено от софтуерния гигант Google, има функция, наречена Locked Folder. Файловете, които скриете чрез тази функция, автоматично се премахват от секцията Библиотека в Google Фото.

За да получите достъп до функцията за заключена папка, първо трябва да влезете в секцията Библиотека. След това влезте в категорията „Помощни програми“. Докоснете „Заключена папка“ в долната част на страницата, която се отваря. Можете да натиснете бутона „Задаване“ и да посочите медийните файлове.

Скрий нещо (Hide Something)

С повече от 10 милиона изтегляния Hide Something позволява на потребителите много лесно да скриват изображенията и видеоклиповете, които искат. Скриване на нещо, което включва пръстов отпечатък, шаблон и опции за заключване с PIN, не се появява в списъка с наскоро използвани приложения.

Можете да преглеждате медийните файлове, които сте скрили чрез приложението, което поддържа GIF, от браузъра на работния плот. Този процес може да се извърши по много практичен начин. Услугата, която издига поверителността на следващото ниво благодарение на фалшивия режим, поддържа както смартфони, така и таблети.

Хранилище за лични снимки (Private Photo Vault)

Можете да съхранявате медийни файлове на вашето устройство с помощта на Private Photo Vault. Задавате парола за съхраняване на медийни файлове в приложението, което издига сигурността и поверителността на следващото ниво. Популярното приложение прави снимка на човека, ако е въведена грешна парола.

Друга функция в приложението също позволява създаването на фалшиви пароли. За хората, които се чудят какви медийни файлове има във вашия личен трезор, можете да създадете фалшива парола. С тази парола можете да показвате различни изображения във вашата галерия вместо изображенията, които сте скрили.

Подобни публикации

 1. Нова функция на iOS 18 ще направи Siri излишна!
 2. 16 GB RAM и 6000 mAh батерия: Представен Vivo Y28 4G
 3. Характеристики и цена на Xiaomi Mix Fold 4
 4. 1.5K екран и 16 GB RAM: Разкрити функции на OnePlus Ace 3 Pro
 5. Бюджетният Honor X6b е представен: Ето неговите характеристики

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.