Twitch функцията за история пристигна!



twitch funktsia za istoriya

Twitch обявява нови актуализации: Функцията за история пристигна!

Twitch обяви новите си ъпдейти. „Twitch Stories“ вече е достъпен за всички потребители. И така, какво ще направи тази функция? Ето и подробностите! Ако си спомняте, нови функции бяха въведени в платформата за стрийминг на живо на събитието TwitchCon Paris през последните месеци. Докато потребителите с нетърпение очакват нови функции, днес беше направено ново съобщение.

Twitch най-накрая пусна функцията за история, която позволява на създателите на съдържание да достигнат до своите последователи извън стрийминга на живо. Twitch обяви подробностите за функцията, която ще се използва съгласно Насоките на общността.

Тя ще изчезне след 48 часа!

Twitch Stories, който ще се появи в горната част на следващата страница, ще позволи на стриймърите да комуникират със своите последователи извън потоците на живо. За разлика от Instagram, историите в Twitch ще изчезнат след 48 часа.twitch aktualizatia
Продуцентите на съдържание ще поддържат връзка със своите последователи без прекъсване, като споделят промените си в часовете за излъчване на живо, трансферите на информация и push известията за излъчването в своите истории.

Следното изявление дойде от Twitch по отношение на функцията, която е достъпна за мобилни устройства от днес:

„С тази нова функция ще можете да останете свързани с общността си, дори когато не сте на живо. Като правим историите част от преживяването в Twitch, ви улесняваме да достигнете до общността си директно в Twitch чрез тези кратки публикации, които ще бъдат премахнати след 48 часа. Да, изградили сте лоялна общност в Twitch, а последователите ви следват и в други платформи. Но както казахте по-рано, опитът да настроите тази комуникация в множество услуги ограничава обхвата ви и отслабва споделения ви опит в Twitch. Ето защо Twitch Stories са толкова важни, защото ви позволяват бързо да създавате и споделяте съдържание за вашата общност в Twitch всеки ден, използвайки мобилното си устройство, без да превключвате платформите.

Когато създавате нова история, вашите последователи ще бъдат уведомени с push известия. Също така добавихме персонализирани настройки за известия към Stories, така че зрителите да могат да контролират колко често да бъдат уведомявани. Първоначално Stories ще бъде видима в продължение на 48 часа, защото искаме вашите последователи да имат повече време, за да видят всяка публикация. Зрителите ще виждат вашите истории рамо до рамо с тези на други стриймъри, които следват, така че бъдете в светлината на прожекторите, като публикувате истории често и поддържайте връзка с общността си между потоците. Знаем колко сплотени са общностите в Twitch и обичаме интерактивността. Ето защо ви дадохме възможност да подкрепите Stories, като реагирате с емотиконите, които всички обичаме да виждаме в Twitch. Всяка история, включително премахнатите истории, ще има общ брой гледания и реакции, така че можете да видите кои истории са най-въздействащи за вашата общност. Какво мислите за това? Можете да споделите вашите коментари с нас в раздела по-долу.

Подобни публикации

  1. Стана ясна цената на iPhone SE 4, който ще разтърси пазара на смартфони!
  2. Asus Rog съюзник
  3. Проблемът в iOS 17.5 създаде бъркотия в iPhone
  4. Как да използвам ChatGPT в WhatsApp?
  5. Как се прави грис

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.