iPad и Apple идва с Pencil 3!Слуховете не спират до Apple: Новите iPad и Apple Pencil 3 идват!

Редица нови слухове твърдят, че Apple ще обяви нови iPad и Apple Pencil 3 утре. Ето и подробностите! През уикенда се появиха слухове, че Apple подготвя пускането на iPad за тази седмица. Тези слухове се простират до факта, че мини и Air версиите на iPad ще бъдат подновени от утре, че няма да има актуализация този октомври и че всички тези слухове са дори за нов Apple Pencil 3, който може да бъде обявен вместо нови таблети.

Supercharged в събота съобщи, че Apple ще пусне нови iPad тази седмица, като компанията ще проведе „брифинги по-късно тази седмица с избран медиен персонал, фокусиран специално върху iPad„.

По-късно 9to5Mac съобщи тази новина от Supercharged, казвайки, че е в състояние независимо да потвърди, че новите модели iPad наистина могат да дойдат. Интересното е, че Марк Гърман от Bloomberg заяви в бюлетина си Power On, че новите iPad ще пристигнат, но не и през октомври.ipad apple pencil 3

Нови съобщения се очакват утре от Apple

Според базиран в Япония източник, Apple ще пусне нов Apple Pencil със сменяеми магнитни накрайници. Ако това се случи, това ще потвърди казаното от Маджин Бу, който изтече миналия месец, че Apple подготвя нов аксесоар с магнитен накрайник за техническо рисуване и дигитална живопис.

WhatsApp ще предлага високо ниво на поверителност и сигурност с нова функция!

Сега всичко, което можем да направим, е да изчакаме до утре, за да разберем дали Apple планира нови таблети, нов Apple Pencil или изобщо нищо засега. Какво бихте искали Apple да обяви? Можете да споделите мислите си с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Стана ясна цената на iPhone SE 4, който ще разтърси пазара на смартфони!
  2. Asus Rog съюзник
  3. Проблемът в iOS 17.5 създаде бъркотия в iPhone
  4. Как да използвам ChatGPT в WhatsApp?
  5. Как се прави грис

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.