Увеличете функциите на приложението! Какво трябва да знаете за Zoom

zoom 2020

Приложението, наречено Zoom Cloud Meeting, обикновено се използва за обучение от разстояние, благодарение на различните му функции за споделяне.

Програмата за видео разговори Zoom беше основно услуга, която предоставяше услуга за незабавен разговор. Приложението основно предлага видео, аудио и текстови съобщения; забележителната му черта обаче беше подготовката му за учители. Приложението, наречено Zoom Cloud Meeting, обикновено се използва за обучение от разстояние, благодарение на различните му функции за споделяне .

След новия тип огнище на коронавирус COVID-19 броят на използваните Zoom се увеличи значително. Докато училищата почиваха в много страни по света, беше въведена системата за дистанционно обучение. Със съобщението, направено на 18 март, университетите  дистанционно обучение както в училища, така и на други нива, след като участваха в тази система.

Повечето частни институции, от друга страна , създадоха онлайн класове чрез свои собствени учители, вместо да използват системата  предлагана от Министерството на националното образование . Zoom е най-използваното приложение в тези класове.

Какво представлява приложението за мащабиране? Как работи?

Zoom е облачна платформа за видеоконферентна връзка, която може да се използва за видеоконферентни срещи, аудиоконференции, уеб семинари, записи на срещи и чат на живо. Според проучванията Zoom запазва ранга си като второто най-използвано приложение за видео чат сред 500-те световни компании след Skype.

Приложението, което има месечен брой потребители до 2,2 милиона , е известно с високото си качество на разговор. Има две различни опции за увеличение и тези два различни типа стаи са планирани за различни работни места.

Увеличете срещите

Zoom Meetings всъщност е основата на приложението. Благодарение на тези стаи потребителите могат да водят висококачествени видео разговори без никакво заекване и могат да се срещат в общи точки. Тези стаи обикновено се предпочитат за вътрешни срещи, интервюта за набиране на персонал или комуникация с клиенти.

Благодарение на Zoom Meetings, потребителите могат да участват в разговорите и да комуникират директно с други потребители, като използват компютър, телефон или таблет.

Стая за мащабиране

Стаята Zoom Room , от друга страна, е услуга, предназначена главно за големи компании с цел непрекъснати разговори. Room предлага разнообразие от различни възможности, като например това, което може да се нарече платена версия на Zoom Meetings. Най-важното от тях е, че стаята е винаги отворена, разговорите могат да бъдат планирани по всяко време и много повече подробности.

Приложение за видео чат за учители Zoom Meetings

Основната причина, поради която приложението Zoom Cloud Meeting е предпочитано от учителите, са различните функции на интелигентната дъска, които съдържа. Когато видеоразговорът е стартиран в приложението, споделянето на екрана може да бъде направено както в други приложения.

С други думи, учителят може да покаже екрана си на всички говорители. Например; Учителят на Zoom потребител може да отваря въпроси по математика на екрана и да ги препраща на всички ученици едновременно.

В допълнение към споделянето на екрана, различни приложения могат да бъдат направени за споделяне на екрана благодарение на приложението. Подробностите, които наричаме интелигентна дъска, идват от тук. Ако продължим с предишния пример; Учителят, споделящ математически въпроси, може да продължи лекцията, като направи различни маркировки върху този файл.

Въпреки че тази функция изглежда е насочена към учителите в наши дни, тя е проектирана да се използва активно и в бизнес срещи.

Какво трябва да знаете, преди да използвате мащабиране

Също така искахме да поставим малки подробности, които може да искате да знаете, преди да преминете към приложението Zoom . Можете да намерите платени версии на приложението, подробности за използването или подобна информация точно по-долу.

Увеличаване на платените видове абонаменти

Въпреки че Zoom може да се използва безплатно , той също предлага на своите потребители разнообразни опции за платен абонамент. Тези типове абонаменти също носят нови възможности.

Безплатно увеличение: Безплатната версия на приложението е много полезна за самостоятелни работници. В безплатната версия, за съжаление, има ограничения за броя на участниците, докато разговорите не могат да надвишават 40 минути. Освен това не е възможно да запишете интервютата.

Zoom Pro:  Ако използвате Zoom с малък екип, където поне един член работи отдалечено на пълен или непълен работен ден, можете да си сътрудничите ефективно, независимо къде се провежда срещата. Zoom Pro има месечна цена от $ 14,99 / хост и това ниво позволява на хостовете да създават лични идентификатори на срещи за повтарящи се срещи на Zoom, да записват събрания в облака или на устройствата на потребителите и да предоставят 24-часово време за групови срещи.

Zoom Business:  Най-подходящ за малък и среден бизнес с множество екипи, които редовно планират своите Zoom срещи. Това ниво струва $ 19,99 / месец / хост и предлага чудесни функции за бизнеса да брандират Zoom срещи с частни URL адреси и брандиране на фирми, частна поддръжка на клиенти и преписи от Zoom срещи, записани в облака.

Zoom Enterprise: За бизнеси с  1000 или повече служители, този Zoom слой предлага неограничено облачно хранилище за записи, специален мениджър за успех на клиентите и отстъпки в уеб семинари и Zoom Rooms. Този Zoom слой струва $ 19,99 / хост на месец.

2. Как да намалите мащаба?

Ако искате да изтеглите Zoom , това, което трябва да направите, всъщност е много просто: Отидете на страницата Zoom в Tamindir и изтеглете приложението директно на вашия компютър. За да направите това, можете да щракнете бутона за изтегляне на мащабиране по-долу и да изтеглите приложението на вашия компютър.

След това трябва да инсталирате. За целта трябва да щракнете двукратно върху изтегления файл и да стартирате процеса на инсталиране. След като това бъде направено, Zoom ще бъде инсталиран на вашия компютър и ще можете да го стартирате.

След като приложението стартира, трябва да влезете с потребителско име. Можете да продължите да използвате приложението, като изберете един от горните типове членство според целта на вашето използване.

3. Свързване на мащабиране с приложението Календар

Една от най-популярните подробности за приложението е интеграцията на календарното приложение. Можете да синхронизирате приложението Zoom с календара на вашия телефон или компютър.

По този начин можете лесно да следвате планираните уроци или срещи, да получавате сигнали, когато е необходимо и да поддържате поръчката си.zoom kak da namalim mashtaba

увеличение график на срещата4. Програма за мащабиране на срещите
След като отворите приложението за мащабиране , ще видите екрана по-горе. Ако кажете Тази нова среща, можете да започнете нова среща веднага. Но можете да насрочите среща, като кликнете върху опцията График под нея.

Можете да изпратите този план на срещата на хората, които искате да присъстват на срещата, и да включите тази среща в календарите си. По този начин всеки, който ще присъства на срещата, няма да пропусне срещата или лекцията.

5. Поставете парола за мащабиране на срещата

Когато кликнете върху опцията за планиране на срещата, ще видите редица опции. Една от тези опции ще бъде опцията за задаване на парола за срещата .

Ако отметнете тази опция, само хората с тази парола ще могат да присъстват на срещата. По този начин можете да попречите на грешни или странни хора да посещават класове или събрания.

Подобни публикации

  1. Китай преминава към базирана на Linux операционна система
  2. Най-популярните музикални ботове на Discord
  3. Безплатен екранен рекордер за Windows
  4. Новата актуализация на Windows 11 внася значителни промени в OneDrive
  5. Най-добрите безплатни офис програми за Windows

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.