Идва въртящ се и сгъваем лаптоп с два екрана!sgavaem laptop

Няма шега: идва въртящ се и сгъваем лаптоп с два екрана!

Лаптопът GPD Duo, за който GPD публикува промоционални изображения, изглежда оставя своя отпечатък в индустрията със своя двоен екран и разнообразие от приложения. GPD, която от години произвежда преносими, но по-малки лаптопи за игри, сега насочва вниманието си към лаптопи с нормален размер. GPD, която представи лаптоп с двоен екран миналата седмица, сега публикува промоционални изображения на GPD Duo , който ще се предлага с два 13,3-инчови OLED екрана, редица портове и поддръжка на стилус.

Въпреки че видяхме нови лаптопи с два екрана да се появяват от различни марки през изминалата година, GPD Duo изглежда най-практичният и отличителен досега.

Какво прави GPD Duo уникален?

GPD подрежда два 13,3-инчови OLED панела един върху друг, така че получавате допълнителен екран отгоре. Това е подобно на новия Zenbook Duo на Asus, но GPD има за цел да направи това без подвижна клавиатура и стойка, така че вторият екран да може да се сгъне зад основния екран.

Вторият екран на GPD Duo също може да се сгъва, превръщайки лаптопа в таблет. В публикация, направена от GPD на X, „Когато е сгъната, устройството става с размер на хартия A4, а когато и двата екрана са напълно отворени, става 18 инча.“ Изявлението е включено.

Все още не е ясно кой процесор ще захранва лаптопа Duo на GPD. Засега се говори, че ще работи с 35-ватов TDP и ще бъде „компютър с изкуствен интелект“, но нищо не подсказва, че може да е един от новите компютри Copilot Plus на Qualcomm с най-новите процесори Snapdragon.

Какви са вашите очаквания от GPD Duo? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Научете как водата може да ремонтира вашия екран мигновено!
  2. Как да знаете часа, дори ако батерията ви е изтощена в iOS 18?
  3. Представена е VisionOS 2! Ето функциите
  4. Представен iOS 18: Вълнуващи функции!
  5. Забравете MacBook, iPhone и iPad! Бъдещето на Apple ще бъде това устройство

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.