Всичко, което трябва да знаете за Google Play Music

google play music 2020

С Google Play Music е възможно да се открият най-любимите песни с голяма лекота. Можете да слушате и дори да споделяте песните, които откривате. Google Play Музика , Spotify и Apple Music също е много позитивни отзиви от потребители и с най-победител интерфейс на потребителите хареса Google Play Music , Spotify услуги, като се смята за един от най-добрите услуги, които могат да бъдат дадени като алтернатива.

В тази статия споделяме всичко, което трябва да знаете за Google Play Music . Ето всичко, което трябва да знаете за Google Play Music !

1. Синхронизиране на функция

Включва функция за синхронизиране на Google Play Music . Благодарение на Google Play Music , песните могат да бъдат достъпни от множество устройства.

2. Гледане на функция от YouTube

YouTube е изцяло собственост на Google. Google също така предостави функция за Google Play Music, която ще насърчи потребителите да използват друга услуга на компанията. Имате възможност да гледате клипа на песен, който искате в Google Play Music . Натискането на трите реда до песен и след това натискане на опцията за видео ще ви помогне да гледате клипа на песента от YouTube.

3. Функция за идентификация на песента

Когато има песен, която искате да намерите нейното име, може да се насочите директно към Shazam , но можете също да намерите името на песента, която търсите, като използвате Google Play Music , която се инсталира на вашето Android устройство . Възможно е да намерите името на всяка песен с Google Play Music .

4. Възможност за определяне на качеството на песента

Може да нямате много интернет. Google Play Music предлага функция, която ви помага да изберете качеството на възпроизвежданата песен при използване на мобилни данни. В Google Play Music тази опция е стандартно качество по подразбиране, но имате общо четири варианта – от ниско качество до много високо качество. Ако нямате проблем с използването на интернет, можете да оставите „нормалното“ качество, избрано по подразбиране, но ако не искате да използвате твърде много интернет, можете да промените настройките по ваше желание.

5. Вариант „Чувствам се късметлия“

Трябва да сте виждали опцията „Чувствам се късметлия“ в търсачката на Google преди. Google продължава това в Play Music . С тази опция Play Music ще ви предложи песен въз основа на вашия музикален вкус и история.

Подобни публикации

  1. Идва нова актуализация за реакциите на емоджи WhatsApp
  2. Microsoft обявява серия от иновации, идващи в Windows 11 Store
  3. Идва ограничение на историите в Instagram
  4. Методи за кражба на акаунт в Instagram: Внимавайте!
  5. Новото видео на НАСА показва как черна дупка е погълнала звезда

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.