Най-добрите трикове за повече последователи в Instagram

instagram 2020 new

С развитието на технологиите социалните медии се превърнаха в най-активния канал за комуникация както за физически лица, така и за компании. Стана много по-лесно да достигнете до хората, които искате чрез платформите на социалните медии.

Instagram е най -мощната платформа за взаимодействие със платформите за социални медии със своите около 1 милиард активни потребители месечно . И така  , достатъчно ли е да имаме акаунт в Instagram , за да достигнем до аудиторията, която искаме? Разбира се, че не. Наличието на голям брой последователи ще ви позволи да получите взаимодействието, което искате от вашия акаунт в Instagram . Ето няколко съвета, за да запазите и увеличите броя на своите последователи .

Обърнете внимание на качеството на споделените ви снимки

Последователи, които държат в ръката си и искате да увеличите броя на последователите и завладяваща визуално качество, които трябва да бъдат споделени. Има много програми, които ще гарантират качеството на изображенията, които споделяте във вашия Instagram акаунт. Разгледахме някои от тези програми за вас.

Afterlight; Приложението, разработено за iOS, има много филтри и инструменти за редактиране на снимки. Приложението също така ви позволява да редактирате персонализирани филтри.

Canva; Приложение, което помага при проектирането на визуални изображения като плакати и листовки. С това приложение можете също да редактирате снимките си и да добавяте речеви мехурчета към снимките си.

Crello; Приложение, подобно на Canva. В него има много опции за илюстрация. Рекламата е полезна за създаване на видеоклипове, както и за редактиране на листовки.

Разпределение; Приложение за Android и iOS. Помогнете ви да организирате до 9 ваши снимки в същото пространство.

Over; Приложение, което ви помага да организирате снимките си, особено в движение. Друга особеност на приложението е, че дава обратна връзка за снимките, които сте редактирали.

Photoshop Express; Приложение, което помага за създаването и редактирането на колажи и изображения. Също така ви позволява да пишете на вашите снимки.

PicMonkey; Друго приложение, което предлага много инструменти за дизайн и функции за сътрудничество. Той също така включва стотици шаблони и много ефекти, филтри и графики за създаване на ослепителни снимки.

VSCO; Заявление с премиум членство. Има инструменти за редактиране на изображения. Има още много превозни средства в членство в Premium.

Не се уреждайте с споделянето на снимки

Споделянето само на снимки може да доведе до това, че последователите ви след време ще загубят интерес към вашия акаунт. В допълнение към снимките, можете да поддържате вниманието на своите последователи, като споделяте малки забавни видеоклипове на вашите истории или страница на профила. Можете да получите поддръжка от много различни приложения за създаване на забавни видеоклипове.

Boomerang;  Един от най-популярните видео инструменти за потребителите на Instagram. Можете да комбинирате 10 снимки и незабавно да ги споделите във вашите Facebook и Instagram акаунти.

Filmmor; Това е приложение за IOS. В допълнение към редактирането на вашите видеоклипове, той предлага и гласов контрол и безплатна музика.

Magisto; приложение, което ви помага да произвеждате видеоклипове. След като изберете своя стил и музика, можете да създадете страхотни видеоклипове.

storyart; Друго приложение, което ви помага да създавате невероятни видео истории, като смесвате вашите снимки и видеоклипове. Включва над 200 шаблона, над 20 теми, много шаблони за корици и различни шрифтове и филтри.

Споменахме, че вашите изображения трябва да са с добро качество, за да увеличите броя на последователите във вашия Instagram акаунт . Можете да получите подкрепа от споменатите по-горе приложения, за да създадете качествени визуализации и интересни видеоклипове .

Подобни публикации

  1. Идва нова актуализация за реакциите на емоджи WhatsApp
  2. Microsoft обявява серия от иновации, идващи в Windows 11 Store
  3. Идва ограничение на историите в Instagram
  4. Методи за кражба на акаунт в Instagram: Внимавайте!
  5. Новото видео на НАСА показва как черна дупка е погълнала звезда

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.