Дългоочакваната функция на WhatsApp най-накрая пристигнаwhatsapp companion

Дългоочакваната функция на WhatsApp най-накрая пристигна

Дългоочакваната нова функция на WhatsApp „Не безпокойте“ най-накрая пристигна. Друга нова функция е функцията „Companion“.

WhatsApp наскоро увеличи честотата на функциите, идващи към платформата, и изискванията на потребителите се увеличават в тази посока. Дългоочакваната функция „Не безпокойте“ най-накрая се добавя към WhatsApp, а функцията „ Придружител “, подробности за която бяха представени преди известно време, също е налична.

WhatsApp, който наскоро представи нови функции като скриване на онлайн информация, предотвратяване на екранни снимки на веднъж гледани снимки, сега идва в режим „ Не безпокойте “, както беше забелязано в бета версията.

Благодарение на този режим, който автоматично ще накара входящите повиквания от WhatsApp да останат без отговор, сега ще можете да се отървете от входящите повиквания в неподходящия момент. Освен това, благодарение на последната бета актуализация на WhatsApp, тази функция вече е достъпна за някои бета тестери.

Разгледай Още: Как да изтрия историята на търсенето в Google?

Друга нова функция на WhatsApp: Companion

Освен режима „Не безпокойте“, друга нова функция е придружаващата функция. Тази придружаваща функция, която беше въведена миналия месец и където потребителите на Android вече имат достъп до съществуващите си акаунти на други телефони или таблети с Android, вече може да бъде тествана от бета тестери.

Благодарение на тази функция вече можете да използвате един и същ акаунт в WhatsApp на два различни телефона или таблета с Android.

Както споменахме, и двете функции в момента са достъпни за бета тестери . Засега не е ясно кога функциите ще достигнат до стабилни версии.

Подобни публикации

  1. Споделена екранна снимка в Whatsapp нова функция!
  2. Отваряне на живо в X вече е много по-лесно!
  3. Криптиране от край до край, налично във Facebook и Messenger!
  4. WhatsApp подобрява изживяването при споделяне на екрана с новата си функция!
  5. Забравих паролата си за WhatsApp Проблем и решение

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.