Дългоочакваната функция на WhatsApp най-накрая пристигна

whatsapp companion

Дългоочакваната функция на WhatsApp най-накрая пристигна

Дългоочакваната нова функция на WhatsApp „Не безпокойте“ най-накрая пристигна. Друга нова функция е функцията „Companion“.

WhatsApp наскоро увеличи честотата на функциите, идващи към платформата, и изискванията на потребителите се увеличават в тази посока. Дългоочакваната функция „Не безпокойте“ най-накрая се добавя към WhatsApp, а функцията „ Придружител “, подробности за която бяха представени преди известно време, също е налична.

WhatsApp, който наскоро представи нови функции като скриване на онлайн информация, предотвратяване на екранни снимки на веднъж гледани снимки, сега идва в режим „ Не безпокойте “, както беше забелязано в бета версията.

Благодарение на този режим, който автоматично ще накара входящите повиквания от WhatsApp да останат без отговор, сега ще можете да се отървете от входящите повиквания в неподходящия момент. Освен това, благодарение на последната бета актуализация на WhatsApp, тази функция вече е достъпна за някои бета тестери.

Разгледай Още: Как да изтрия историята на търсенето в Google?

Друга нова функция на WhatsApp: Companion

Освен режима „Не безпокойте“, друга нова функция е придружаващата функция. Тази придружаваща функция, която беше въведена миналия месец и където потребителите на Android вече имат достъп до съществуващите си акаунти на други телефони или таблети с Android, вече може да бъде тествана от бета тестери.

Благодарение на тази функция вече можете да използвате един и същ акаунт в WhatsApp на два различни телефона или таблета с Android.

Както споменахме, и двете функции в момента са достъпни за бета тестери . Засега не е ясно кога функциите ще достигнат до стабилни версии.

Подобни публикации

  1. Bitmoji-подобни аватари идват в WhatsApp!
  2. Вашата връзка не е поверителна грешка и решение
  3. Уникална функция пристигнаха в Telegram
  4. Как да добавите приятел в Discord?
  5. Как да изчистите кеша само на един сайт в Google Chrome?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.