WhatsApp представи функцията за фиксиране на съобщенияПредстоят иновации във функцията за фиксиране на съобщения в WhatsApp!

WhatsApp представи функцията за фиксиране на съобщения през последните месеци и сега компанията увеличава броя на съобщенията, които могат да бъдат фиксирани с тази функция. Ето подробностите! Миналия декември WhatsApp представи функцията за фиксиране на съобщения в разговори един на един и групови чатове, но можете да закачите само едно съобщение в разговор. Днес ново развитие разкрива, че тази функция е доразвита от компанията.

Главният изпълнителен директор на Meta Марк Зукърбърг и президентът на WhatsApp Уил Каткарт обявиха, че потребителите вече са увеличили броя на съобщенията, които могат да бъдат закачени в индивидуални и групови чатове, до три. Потребителите вече ще могат да закачат различни видове съобщения, включително текст, изображения и анкети.

Вече могат да бъдат фиксирани до три съобщения

whatsapp fiksirani saobshtenia

Функции за визуално редактиране с изкуствен интелект в WhatsApp

За да закачите съобщение, трябва да го натиснете продължително и да изберете „Закачи“ от менюто, което се отваря, след което да определите колко време ще бъде закачено.

По подразбиране съобщението ще бъде фиксирано за седем дни, но можете също да го закачите за 24 часа или 30 дни. Освен това, когато щракнете върху фиксираното съобщение, ще можете да отидете до частта от разговора, където е изпратено съобщението.

В груповите чатове администраторите на групата ще могат да разрешават на членовете да фиксират съобщения и след като съобщението бъде фиксирано, всички членове на тази група ще бъдат уведомени за него, но след като съобщението бъде фиксирано, потребителите, които се присъединят към групата, няма да могат да го видя. С други думи, за да видите фиксирано съобщение, трябва да имате хронология на групов чат.

Какво мислите за тези нови промени в WhatsApp? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Бележките на TikTok са налични!
  2. X Забранен поради опасения за националната сигурност
  3. Microsoft 365 се срина ли? Хиляди потребители имат проблеми с достъпа!
  4. Невероятна грешка в Apple
  5. Инфлуенсърите в TikTok може да останат безработа

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.