Функции за визуално редактиране с изкуствен интелект в WhatsAppwhatsapp ai picture

Поддържаните от изкуствен интелект функции за визуално редактиране идват в WhatsApp!

WhatsApp, подобно на много други компании, интегрира изкуствен интелект в своето приложение и по този начин предлага нови функции за визуално редактиране на потребителите. WhatsApp скоро ще пусне някои нови функции, които използват изкуствен интелект за редактиране на изображения. Тези инструменти бяха споменати за първи път през септември и сега са открити в най-новата бета версия на приложението за Android.

Новите инструменти за редактиране на изображения бяха забелязани във версия 2.24.7.13 на бета приложението WhatsApp за Android, въвеждайки различни разширени опции за редактиране за потребителите, за да подобрят своите снимки с лекота.

Те все още не са достъпни за потребителите, но иновациите, забелязани в кодовете, позволиха функциите да станат достъпни с няколко промени в кода.

Нови визуални функции за редактиране на WhatsApp

whatsapp picture ai

WhatsApp представи функцията за фиксиране на съобщения

  • Фон : AI ще създаде вашия идеален фон въз основа на това, което описвате, и ще го промени вместо вас.
  • Редизайн : Филтрите и стиловете, създадени от изкуствения интелект, ще добавят артистично усещане към вашите изображения.
  • Разширяване : Изкуственият интелект ще може безпроблемно да разшири фона на вашето изображение чрез интелигентно запълване на празнините.

Гореспоменатите функции са налични в много инструменти и приложения за редактиране, независимо дали са от висок клас или по-минималистични, но включването им в приложението за чат означава, че потребителите могат да правят редакции, без да напускат приложението.

Въпреки това, тези функции са все още в ранна разработка и може да мине известно време, преди да достигнат стабилната версия на приложението. Какво мислите за тези нови функции? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Microsoft издига Windows Photos на друго ниво с изкуствен интелект!
  2. Изкуствен интелект идва в Youtube!
  3. Gemini идва в друга услуга на Google: Как ще се използва?
  4. Друга нова функция за изкуствен интелект от Google
  5. Пациентът с поставен мозъчен чип Neuralink успя да играе шах чрез мислене!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.