Новата функция на WhatsApp ще играе важна роля в груповите чатове!whatsapp grup chat

Новата функция на WhatsApp ще играе важна роля в груповите чатове!

Нова функция, която ще бъде въведена в груповите чатове на WhatsApp, ще изпраща информация до участниците за планирани събития. Ето подробностите! Въпреки че WhatsApp наскоро представи серия от ново съдържание във функцията Channels, той не забравя и други функции. Компанията днес започна да тества нова функция в бета версии, която ще бъде много полезна за групови чатове.

С актуализацията на WhatsApp beta 2.23.21.12 за Android обявихме, че се разработва функция, която позволява на потребителите да създават групови чат събития за общности. Въпросната функция е една от много полезните функции, предназначени да помогнат на потребителите да създават напомняния или виртуални срещи за определени поводи и да улеснят общностите да останат организирани и свързани.

Функцията получи нова актуализация в бета версиите на WhatsApp за Android и iOS, като по този начин допълнително описва как ще работи функцията и какви предимства ще предлага.

Функцията за създаване на събития идва в груповите чатове в WhatsApp

whatsapp grup chat nastroivane na zadna data

Както можете да видите на екранната снимка по-горе, в бъдеща актуализация на приложението ще има нова опция, която ще позволи на потребителите да създават събития в групови чатове на общността. Тези събития ще включват име, описание до 2048 знака, определена начална дата, незадължително местоположение и възможност за започване на видео разговор, когато събитието започне.

След като събитието започне, всички членове на общността, които приемат поканата, ще получат известие, което им напомня подробностите за събитието. Трябва да се отбележи, че дейностите в груповия чат на общността са криптирани от край до край, точно като чатовете, и само членовете на общността имат достъп до тях.

Тъй като този тип групови чатове в WhatsApp често се отварят, когато е планирана среща или събитие, тази функция ще позволи на всички участници да получават известия за напомняне.

В момента не е ясно кога функцията ще бъде публично достъпна за всички потребители, но тъй като процесът на тестване продължава известно време, можем да очакваме да излезе от бета версия много скоро.

Как да изпратите съобщение с бъдеща дата в WhatsApp?

И така, Какво мислите за новата функция на WhatsApp? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Xiaomi Redmi Pad Pro с 10 000 mAh батерия
  2. Телефонът с 7.000 mAh батерия идва!
  3. Нов стандарт в сензорите за пръстови отпечатъци
  4. Опасности от използването на неправилен калъф за смартфон
  5. Характеристики на OPPO Reno 12 Series

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.