Whatsapp представя първия си филм: Naija Odyssey

film whatsapp

Whatsapp представи първия филм на Antetokounmpo за живота му. Ето всички подробности за филма!

Прочети Още: YouTube с нов дизайн за мобилни устройства и мрежа

По-рано тази седмица платформата за съобщения, собственост на Meta , пусна трейлъра за първия оригинален филм, направен от WhatsApp, който ще започне да се излъчва на 21 септември.

Твърди се, че филмът е истинската история на баскетболната звезда на НБА Янис Адетокумбо , който е роден в Гърция в нигерийско семейство. В описанието на трейлъра в YouTube също се казва, че филмът ни разказва за живота на актьора и света около него и показва на хората кой е той.

Първият филм на Whatsapp се занимава с живота на Адетокумбо

Според TechCrunch, Naija Odyssey е повече късометражен, отколкото игрален филм . Въпреки това, странното решение на WhatsApp да продуцира филма изглежда е свързано с подписването на дългосрочна сделка от платформата за съобщения с Antetokounmpo по-рано тази година.

Неотдавнашен доклад от Variety потвърждава, че този филм е „договорено бранд съдържание“, което се възползва от „световната репутация на Antetokounmpo“. Целта е фино да намекне, че WhatsApp може да обедини хората.

„„Naija Odyssey“ е история, която подсилва как WhatsApp ни помага да прегърнем нашия многостранен живот “, каза Вивиан Одиор , глобален маркетингов ръководител на WhatsApp , пред Variety. казах. Твърди се, че късометражният филм е с продължителност 12 минути и ще се излъчва в YouTube и Amazon Prime Video. Можете да гледате трейлъра на филма по-долу.

Подобни публикации

  1. Обявена е най-пиратската телевизионна поредица за 2021 г
  2. NFT за тези, които купуват предварително билети за новия филм за Спайдърмен!
  3. Филми, идващи в Netflix през октомври 2019 г.

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.