Нова функция идва в WhatsApp: Тя ще осигури голямо удобство!whatsapp,messenger,plus

Нова функция идва в WhatsApp: Тя ще осигури голямо удобство!

WhatsApp се готви да въведе нова функция. Функцията, която в момента е във фаза на тестване, значително ще подобри изживяването при използване. Ето всички подробности! Стана ясно, че WhatsApp работи върху новата функция . Беше споделена и екранна снимка на новата функция, която ще бъде добавена към популярното приложение за незабавни съобщения. Подробности за функцията, която ще бъде много полезна, има в нашите новини.

WhatsApp ще предложи по-добро изживяване с нова функция

Предпочитан от милиони хора за комуникация, WhatsApp има за цел да увеличи максимално потребителското изживяване, като работи върху нови функции. След функцията за заключване на чат , която се появи през последните седмици, се появи нова функция.

WABetaInfo разкри функцията, тествана в бета версии на WhatsApp 2.23.8.2, 2.23.8.4, 2.23.8.5 и 2.23.8.6. Благодарение на тази функция потребителите ще могат да добавят хора и дори да редактират, без да се налага да напускат приложението.

Вече има пряк път за добавяне на контакти, но той пренасочва потребителите към приложението за контакти на устройството им. WABetaInfo сподели екранна снимка за въпросната функция. Споделената екранна снимка разкрива как ще изглежда функцията.

Как работи WhatsApp?

За да използвате функцията, която вече няма да изисква потребителите да превключват между приложения, ще е необходимо да отворите списъка с контакти в WhatsApp и след това да изберете опцията за нов контакт.

Функцията, която позволява добавяне и редактиране на контакти в приложението, се тества от някои потребители, които са инсталирали най-новата бета версия на WhatsApp на устройства с Android. Все още не е известно кога функцията ще бъде достъпна за всички потребители.

Какво мислите за новата функция на популярното приложение за незабавни съобщения? Не забравяйте да споделите вашите мисли по темата с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Стана ясна цената на iPhone SE 4, който ще разтърси пазара на смартфони!
  2. Asus Rog съюзник
  3. Проблемът в iOS 17.5 създаде бъркотия в iPhone
  4. Как да използвам ChatGPT в WhatsApp?
  5. Как се прави грис

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.