Преглед на Huawei Watch Ultimatehuawei watch ultimate

Huawei Watch Ultimate Review

Какво предлага очарователният Huawei Watch Ultimate? В тази статия ще обсъдим подробно модела смарт часовник с прегледа на Huawei Watch Ultimate. Huawei Watch Ultimate, който успя да впечатли със своята водоустойчивост, качество на материалите, впечатляващ дизайн и богати функции, скоро стана център на внимание. С ревюто на Huawei Watch Ultimate ще разгледаме по-подробно какво може да предложи цветната версия Discovery Black на устройството.

Huawei Watch Ultimate Преглед

Отличаващ се със своя корпус от течен метал от циркониева сплав , моделът Huawei Watch Ultimate има каишка от хидрогениран нитрилен каучук (HNBR). Течният метал на базата на цирконий, който е до 5 пъти по-здрав и устойчив на износване в сравнение с титана, не се деформира лесно при условия на нагряване.

Течният метал на базата на цирконий, който обикновено се предпочита в луксозните часовници и авиационни кораби, има по-висока якост на опън от стоманата и титана. HNBR лентата е приблизително 30 процента по-лека от гумените ленти. В допълнение, той е по-устойчив на смазване, замърсяване и абразия.

Моделът Huawei Watch Ultimate, който е със същото качество като класическите часовници от висок клас , разполага с напълно ламинирано и устойчиво на износване сапфирено стъкло с висока якост. Умният часовник, който има 1,5-инчов размер на екрана, има AMOLED панел с температурен поликристален оксид (LTPO).

Предлагайки разделителна способност от 466 x 466 пиксела, устройството привлича вниманието със своята нанотехнологична керамична рамка . Рамката е изработена от нано-микрокристална керамика с помощта на над 24 машинни техники, CNC прецизна обработка и фино гравиране на нейната прецизна вътрешна структура. По този начин потребителите не трябва да се притесняват дори в полеви условия.

Интелигентният часовник, който се предлага с алтернативни опции за каишка в кутията, има дълга каишка за глезена, специална за гмуркане. Предлагайки издръжливост до 100 метра по време на гмуркане, устройството поддържа ISO 22810 10ATM водоустойчивост и EN13319 100m стандарти за оборудване за гмуркане.

Страхотен часовник за хора, които обичат да плуват, Huawei Watch Ultimate поддържа четири режима на гмуркане, включително професионално гмуркане, развлекателно гмуркане, свободно гмуркане и индикатор. Можете да получите достъп до стойността на фактора на градиента и да извършите обучение и тестване на задържане на дъха на устройството.

Моделът, който се предлага с много функции за безопасност като напомняния и предупреждения, функция за декомпресия, записи на влизане и излизане от вода, по този начин помага на професионалните водолази.

Режимът на свободно гмуркане в устройството показва на водолазите цялата необходима информация за гмуркане по време на гмуркането, включително време, скорост, дълбочина и температура, както и кривите на дълбочината и скоростта, създадени след гмуркането.

Категоризирайки данните за гмуркане с различни цветове, важната статистическа информация се появява по-забележимо на часовника. Часовникът разполага и с нов режим на изследване с 33 прецизни процеса на шлифоване за най-добра естетика.

Режим Discovery, който може да бъде достъпен практически от самостоятелното приложение в главното меню или чрез спомагателния бутон в горния ляв ъгъл на Huawei Watch Ultimate; Позволява преглед на данни като дата, време на изследване, мощност на батерията, разстояние за тренировка и сърдечен ритъм.

Свързано с пет основни сателитни системи, включително GPS, GLONASS, GALILEO, BEIDOU и QZSS с по-силни характеристики против смущения, устройството значително подобрява силата и стабилността на сигналите за позициониране на открито.

Смарт часовникът, който включва повече от 100 режима на упражнения, включително планинско катерене, плуване в открити води и колоездене, също е в челните редици на здравето. Huawei Watch Ultimate, който включва PPG и EKG сензори, сканира риска от атеросклероза чрез препратка към различни данни.

Трябва да се отбележи, че смарт часовникът, който поддържа наблюдение на пулса с Huawei TruSeenTM 5.0+, целодневен анализ на SpO2, управление на стреса, технологии TruSleep 3.0, не е ексклузивен за устройствата на Huawei. С впечатляващи характеристики и стилен дизайн, часовникът е съвместим с Android и iOS устройства.

Можете да получите достъп до специално проектирани и намалени опции за интерфейс на часовника чрез приложението Huawei Health. В допълнение към възможността да избирате от голям брой циферблати, вие също имате възможност да създадете персонализиран циферблат с изображение в галерията.

Коментар на редактора
Поддържащ ISO 22810 10ATM водоустойчивост и EN13319 100m стандарти за оборудване за гмуркане, Huawei Watch Ultimate е страхотна опция за хора, които обичат да плуват и спортуват редовно.

Наличието на повече от 100 режима на упражнения, както и професионално гмуркане и свободно гмуркане, предлага уникално изживяване. Умният часовник също успява да си направи име с впечатляващия си дизайн и качество на материалите.

Ако искате да закупите нов смарт часовник в близко бъдеще, можете да разгледате модела с име Huawei Watch Ultimate.

Huawei Watch Ultimate функции

 • Размер на екрана: 1,5 инча
 • Технология на дисплея: LTPO AMOLED
 • Разделителна способност на екрана: 466 x 466 пиксела
 • Размер: 48,5 мм × 48,5 мм × 13 мм
 • Продължителност на употреба: До 14 дни при типична употреба, до 8 дни при тежка употреба.
 • Проследяване на съня: Да
 • Проследяване на стрес: Да
 • Сензор за сърдечен ритъм: Да
 • Мониторинг на SpO2: Да
 • Водоустойчивост: ISO 22810 10ATM водоустойчив и EN13319 100m стандарти за оборудване за гмуркане
 • GPS: Да
 • Тегло: 76 грама (без каишката)

Подобни публикации

 1. Какво идва с visionOS 1.0.3?
 2. Преглед на Huawei MateBook D16 (2024)
 3. Дизайн на Samsung Galaxy Fit 3 и важни подробности!
 4. За първи път в света: Разработени са слушалки без батерии!
 5. JBL предоставя своя смарт калъф със сензорен екран на три нови модела!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.