Преглед на Huawei Watch Ultimatehuawei watch ultimate

Huawei Watch Ultimate Review

Какво предлага очарователният Huawei Watch Ultimate? В тази статия ще обсъдим подробно модела смарт часовник с прегледа на Huawei Watch Ultimate. Huawei Watch Ultimate, който успя да впечатли със своята водоустойчивост, качество на материалите, впечатляващ дизайн и богати функции, скоро стана център на внимание. С ревюто на Huawei Watch Ultimate ще разгледаме по-подробно какво може да предложи цветната версия Discovery Black на устройството.

Huawei Watch Ultimate Преглед

Отличаващ се със своя корпус от течен метал от циркониева сплав , моделът Huawei Watch Ultimate има каишка от хидрогениран нитрилен каучук (HNBR). Течният метал на базата на цирконий, който е до 5 пъти по-здрав и устойчив на износване в сравнение с титана, не се деформира лесно при условия на нагряване.

Течният метал на базата на цирконий, който обикновено се предпочита в луксозните часовници и авиационни кораби, има по-висока якост на опън от стоманата и титана. HNBR лентата е приблизително 30 процента по-лека от гумените ленти. В допълнение, той е по-устойчив на смазване, замърсяване и абразия.

Моделът Huawei Watch Ultimate, който е със същото качество като класическите часовници от висок клас , разполага с напълно ламинирано и устойчиво на износване сапфирено стъкло с висока якост. Умният часовник, който има 1,5-инчов размер на екрана, има AMOLED панел с температурен поликристален оксид (LTPO).

Предлагайки разделителна способност от 466 x 466 пиксела, устройството привлича вниманието със своята нанотехнологична керамична рамка . Рамката е изработена от нано-микрокристална керамика с помощта на над 24 машинни техники, CNC прецизна обработка и фино гравиране на нейната прецизна вътрешна структура. По този начин потребителите не трябва да се притесняват дори в полеви условия.

Интелигентният часовник, който се предлага с алтернативни опции за каишка в кутията, има дълга каишка за глезена, специална за гмуркане. Предлагайки издръжливост до 100 метра по време на гмуркане, устройството поддържа ISO 22810 10ATM водоустойчивост и EN13319 100m стандарти за оборудване за гмуркане.

Страхотен часовник за хора, които обичат да плуват, Huawei Watch Ultimate поддържа четири режима на гмуркане, включително професионално гмуркане, развлекателно гмуркане, свободно гмуркане и индикатор. Можете да получите достъп до стойността на фактора на градиента и да извършите обучение и тестване на задържане на дъха на устройството.

Моделът, който се предлага с много функции за безопасност като напомняния и предупреждения, функция за декомпресия, записи на влизане и излизане от вода, по този начин помага на професионалните водолази.

Режимът на свободно гмуркане в устройството показва на водолазите цялата необходима информация за гмуркане по време на гмуркането, включително време, скорост, дълбочина и температура, както и кривите на дълбочината и скоростта, създадени след гмуркането.

Категоризирайки данните за гмуркане с различни цветове, важната статистическа информация се появява по-забележимо на часовника. Часовникът разполага и с нов режим на изследване с 33 прецизни процеса на шлифоване за най-добра естетика.

Режим Discovery, който може да бъде достъпен практически от самостоятелното приложение в главното меню или чрез спомагателния бутон в горния ляв ъгъл на Huawei Watch Ultimate; Позволява преглед на данни като дата, време на изследване, мощност на батерията, разстояние за тренировка и сърдечен ритъм.

Свързано с пет основни сателитни системи, включително GPS, GLONASS, GALILEO, BEIDOU и QZSS с по-силни характеристики против смущения, устройството значително подобрява силата и стабилността на сигналите за позициониране на открито.

Смарт часовникът, който включва повече от 100 режима на упражнения, включително планинско катерене, плуване в открити води и колоездене, също е в челните редици на здравето. Huawei Watch Ultimate, който включва PPG и EKG сензори, сканира риска от атеросклероза чрез препратка към различни данни.

Трябва да се отбележи, че смарт часовникът, който поддържа наблюдение на пулса с Huawei TruSeenTM 5.0+, целодневен анализ на SpO2, управление на стреса, технологии TruSleep 3.0, не е ексклузивен за устройствата на Huawei. С впечатляващи характеристики и стилен дизайн, часовникът е съвместим с Android и iOS устройства.

Можете да получите достъп до специално проектирани и намалени опции за интерфейс на часовника чрез приложението Huawei Health. В допълнение към възможността да избирате от голям брой циферблати, вие също имате възможност да създадете персонализиран циферблат с изображение в галерията.

Коментар на редактора
Поддържащ ISO 22810 10ATM водоустойчивост и EN13319 100m стандарти за оборудване за гмуркане, Huawei Watch Ultimate е страхотна опция за хора, които обичат да плуват и спортуват редовно.

Наличието на повече от 100 режима на упражнения, както и професионално гмуркане и свободно гмуркане, предлага уникално изживяване. Умният часовник също успява да си направи име с впечатляващия си дизайн и качество на материалите.

Ако искате да закупите нов смарт часовник в близко бъдеще, можете да разгледате модела с име Huawei Watch Ultimate.

Huawei Watch Ultimate функции

 • Размер на екрана: 1,5 инча
 • Технология на дисплея: LTPO AMOLED
 • Разделителна способност на екрана: 466 x 466 пиксела
 • Размер: 48,5 мм × 48,5 мм × 13 мм
 • Продължителност на употреба: До 14 дни при типична употреба, до 8 дни при тежка употреба.
 • Проследяване на съня: Да
 • Проследяване на стрес: Да
 • Сензор за сърдечен ритъм: Да
 • Мониторинг на SpO2: Да
 • Водоустойчивост: ISO 22810 10ATM водоустойчив и EN13319 100m стандарти за оборудване за гмуркане
 • GPS: Да
 • Тегло: 76 грама (без каишката)

Подобни публикации

 1. Новото поколение AirTag модел на Apple идва
 2. Apple представи новите слушалки Beats Solo Buds
 3. Huawei представи Performance Monster New MateBook X Pro!
 4. Pixel Вече е възможно да разберете часа с вибрация !
 5. Какво идва с visionOS 1.0.3?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.