WhatsApp ще предлага високо ниво на поверителност и сигурност с нова функция!whatsapp ip adres pazene

WhatsApp ще предлага високо ниво на поверителност и сигурност с нова функция!

WhatsApp обяви, че е направила огромна крачка напред за сигурността и поверителността на потребителите. Конфиденциалността на разговорите сега ще бъде на високо ниво. Ето всички подробности! WhatsApp непрекъснато разработва нови функции за поверителност и сигурност. С тази функция, която беше въведена с актуализацията WhatsApp beta 2.23.18.15 за Android и WhatsApp beta 23.20.1.73 за iOS, потребителите вече ще могат сигурно да защитават IP адреса си по време на разговори.

Сега вашата лична информация ще бъде по-сигурна!

WhatsApp винаги се грижи за сигурността и поверителността на своите потребители и тази нова функция позволява на потребителите да добавят допълнителен слой сигурност към обажданията, като защитават своя IP адрес и местоположение от злонамерени участници.whatsapp ip adres С тази функция вашият IP адрес ще бъде сигурно предаван през сървърите на WhatsApp по време на разговори, което прави много по-трудно за непознати хора да проследяват личната ви информация.

Функцията в момента е в бета тестване и скоро ще бъде достъпна за повече потребители. За потребителите достъпът до тази функция изисква инсталиране на бета версията на WhatsApp за Android от Google Play Store и бета версията на WhatsApp за iOS от приложението TestFlight.

Как може да си направим нова регистрация в Google Play? Прочети!

Смята се, че тази нова функция ще помогне за допълнително увеличаване на поверителността на потребителите, особено по време на разговори с непознати хора. Трябва да се отбележи, че може да има леко намаляване на качеството на обажданията, но този допълнителен слой сигурност е голяма стъпка в гарантирането, че поверителността ви е защитена. Какво мислите за това? Можете да споделите мислите си с нас в секцията за коментари.

Подобни публикации

  1. Какъв е ключът към безопасността в дигиталната ера?
  2. Lockly Smart Lock: Характеристики и цена на заключване на врати със сканиране на лица
  3. Ограничаване на Социалните Медии за Младежи в Англия: Нови Регулации на Хоризонта
  4. Най-използваните пароли в света
  5. Google вече ще ви предупреждава, ако данните ви се откраднат! Как?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.