Лоши новини за тези, които използват рекламни блокери в YouTube!youtube zabranyava reklamnite blokeri

Лоши новини за тези, които използват рекламни блокери в YouTube!

Хората, които използват рекламни блокери в YouTube, вече няма да могат да го правят. Компанията е внесла своята функция, която пречи на рекламните блокери в много страни. Ето и подробностите! YouTube заяви през последните месеци, че няма да позволи използването на рекламни блокери и че е направила някои тестове за това. Всъщност с течение на времето много потребители в чужбина са имали своя дял от това ново правило.

Политиката на YouTube за блокиране на рекламни блокери вече започна да се прилага в България. Българските потребители също ще бъдат засегнати от някои от ограниченията, които се прилагат в тези случаи. Ето и останалата част от нашите новини.

Гледане на реклами или преминаване на премия?

YouTube въведе ограничения за потребителите, които не искат да гледат реклами и прибягват до рекламни блокери. Хората, които използват рекламни блокери като AdBlock, вече ще виждат предупреждение, че „рекламните блокери не са разрешени в Youtube“. Потребителите на YouTube в България вече също ще получават това предупреждение и по този начин или ще изберат да гледат реклами, или да станат абонати на Premium. Хората, които продължават да използват рекламни блокери, първо ще се сблъскат с предупреждения за „изключване на блокирането на реклами“.

Ако продължат да използват рекламни блокери въпреки тези предупреждения, този път може да им бъде блокиран достъпът до видеоклиповете. Засега потребителите получават само предупреждения, но YouTube приема този въпрос много сериозно и пренасочва към абонамент за Premium.

Как се прави регистрация в Youtube ? Натисни тук и прочети още по темата свързан с наръчник за начинаещи.

Въпреки че предупрежденията на YouTube, които пречат на рекламните блокери, отчуждават някои потребители от платформата, те не пречат на компанията да постигне целта си. Да видим дали скоро ще има промени в това отношение. Какво мислите за това? Можете да споделите вашите коментари с нас в раздела по-долу.

Подобни публикации

  1. Ново разширение на Google Gemini е в YouTube Music
  2. Беше разкрито за колко ще се продава TikTok
  3. ChatGPT ще бъде обучаван със съдържание на Reddit!
  4. Рекорден ръст на пазарната стойност на Apple
  5. Grok, изкуственият интелект на X, ще получава всички резюмета на новини от X!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.