Windows 11 Нови неща, дата на издаване, цена и системни изискванияwindows 11 vsichko za nego

В това ръководство събрахме всички подробности за иновациите на Windows 11, датата на пускане, цената и системните изисквания за вас.

Windows 11 беше официално представен с онлайн събитие от Microsoft . В това ръководство, което подготвихме за  вас, събрахме всички подробности за иновациите на Windows 11, датата на издаване, цената и системните изисквания  . И така, какво ще предложи следващото поколение операционна система?

Забележка: Това съдържание в момента се актуализира и може да бъде добавено, изтрито или модифицирано.

Относно Windows 11

 • Какво е Windows 11? Това е следващата голяма актуализация от Microsoft.
 • Кога ще излезе Windows 11? Той е представен на 24 юни и ще бъде достъпен в края на 2021 година.
 • Колко струва Windows 11? Очаква се той да бъде достъпен за продажба с начална цена от $ 149.

Описвайки Windows 11 като „ най-сигурната версия до момента “, Microsoft направи много иновации, подобрения и подобрения в операционната система. Можете да видите всичко обяснено в тази статия, от обновения дизайн до специалните режими на игра, от поддръжката на приложения за Android до подновените приложения.

Можете също да посетите официалния уебсайт на Microsoft, за да получите достъп до всички нововъведения, които са обявени и ще бъдат обявени.

Прочети Още: Съвместим ли е моят компютър с Windows 11? (Тестов инструмент)

Какво е новото в Windows 11?

 • Преработен дизайн
 • Поддръжка на приложения за Android
 • Персонализирани конфигурации на играта
 • Поддръжка на джаджи
 • Преработени приложения

1. Обновен дизайн

Преди иновациите, които предлага в приложенията и инструментите, Windows 11 излиза с обновен общ дизайн в цялата система. Версията, която по същество има много подобна структура на Windows 10X, разбира се е добавила много неща на върха на Windows 10X.

Windows 10X, който беше пенсиониран по-рано тази година , беше предназначен предимно за таблети и лаптопи с ниска производителност, но някои от неговите функции бяха прехвърлени в Windows 10 с периодични актуализации. Всъщност дизайнерските линии на 10X формират основната структура на 11-те.

На първо място, виждаме, че лентата на задачите е центрирана и менюто „Старт“ се намира в средата. Тъй като въпросните дизайни изтекоха през последните дни, нямаше изненадващо развитие. От друга страна, интерфейсът за известия и бързи действия също е напълно обновен. В допълнение бяха направени подобрения в конфигурациите на разделен екран.

2. Поддръжка на приложения за Android

С Windows 11 ще можете да инсталирате и използвате приложения за Android, без да е необходим друг емулатор. Ясните подробности за тази функция, която има за цел да осигури опит, подобен на този на MacBooks с процесори M1 и ще се предлага с Windows 11, са сред детайлите, които все още не са известни.

3. Персонализирани конфигурации на играта

Игрите започват да се превръщат в движеща сила за Windows 11. Включвайки функцията Direct Storage на Xboxes в своята операционна система, компанията успя да се отърве от ненужното объркване на приложенията, като комбинира приложенията Xbox и Xbox Game Pass.

4. Поддръжка на джаджи

Една от иновациите, които ще дойдат с Windows 11, са джаджите, за които копнеем от известно време! Да, приспособлението ще бъде част от Windows 11 и ще позволи на разработчиците да предоставят подобно на MacOS, Android, iOS и iPadOS изживяване.

Дата на издаване на Windows 11

 • Кога ще излезе Windows 11? Представен е на 24 юни 2021 г. и се очаква да бъде достъпен през октомври 2021 г.

Microsoft официално представи Windows 11 на онлайн събитие на 24 юни. Не е ясно кога операционната система ще бъде налична. Очакваме да стигнем до повече подробности по темата в бъдеще.

Колко струва Windows 11? 

 • Windows 11 Home Цена: $ 149,00
 • Windows 11 Pro Цена: $ 209,99
 • Windows 11 Pro за работна станция Цена: $ 319,00

Потребителите на Windows 10 ще могат да надстроят до Windows 11 напълно безплатно. Хората, които искат да купят операционна система от нулата, може да се наложи да платят цена между $ 149 и $ 319, в зависимост от избрания пакет. Тези цени са определени с 10 долара по-скъпи от Windows 10.

Системни изисквания за Windows 11

Въпреки че препоръчителните системни изисквания на Windows 11 все още не са ясни, можете да видите минималните системни изисквания точно по-долу. Както виждаме от този списък, новата операционна система изисква използването на 64-битови машини.

Минимални системни изисквания за Windows 11

 • Процесор: 1 GHz Dual Core 64-bit
 • Памет: 4GB RAM
 • Съхранение: 64GB
 • Дисплей: 9 инча 1366 x 768 пиксела

Резултат

Windows 10, който беше пуснат на 29 юли 2015 г. и използвахме от години, сега се нуждаеше от ново надстройване. Надяваме се, че Windows 11 ще бъде нова актуализация, която предлага уникални иновации за бизнес, игри и мултимедия.

И така, какво мислите за Windows 11? Какви нововъведения смятате, че ще дойдат в новата версия, кога ще бъде налична и колко ще струва? Не забравяйте да споделите мнението си по темата с нас и другите ни читатели в раздела за коментари точно по-долу.

Подобни публикации

 1. Характеристики и цена на Samsung Galaxy M34 5G
 2. Samsung пусна Galaxy A05
 3. Характеристика на Xiaomi Redmi K70
 4. Xiaomi 14 с повишена скорост на зареждане
 5. Модели и цени на сензорни монитори

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.