Xiaomi Mi Band 6 NFC ще бъде наличен в Европаxiaomi mi band 6 harakteristika

Според официални изявления Xiaomi Mi Band 6 (NFC) се подготвя за продажба в европейските страни. И така, какво ще предостави тази стъпка на потребителите?

Представен през второто тримесечие на тази година и с два различни варианта, Xiaomi Mi Band 6 беше в голямо търсене с разширяващия се екран и подобрените функции. Според официални изявления Xiaomi Mi Band 6 (NFC) се подготвя за продажба в европейските страни. Това  означава, че можете да използвате интелигентната гривна за безконтактни плащания в поддържани държави .

Ще се предлага ли Xiaomi Mi Band 6 NFC в България?

Версията на Xiaomi Mi Band, поддържаща NFC, обикновено се предлагаше само в Китай, но поддържащият NFC вариант на Mi Band 6 ще бъде наличен в европейските страни в близко бъдеще. Като се има предвид, че Xiaomi е приела България като част от европейската група, поддържаната от NFC версия ще бъде достъпна и у нас.xiaomi mi band 6 harakteristika

Mi Band 6 NFC е роден от сътрудничество с Mastercard, за да извършвате безконтактни плащания. Бихме искали да кажем, че той обхваща много широка област на използване, от плащането в касата до качването в градския транспорт. Все пак има някои въпросителни как системата ще работи точно у нас.

Друго предимство на NFC версията е, че има микрофон, който ви помага да общувате с Amazon Alexa чрез глас. Разбира се, имайте предвид, че няма микрофон на устройството. Така че дори и да дадете гласова команда, няма да получите гласова обратна връзка.

Разбира се, всички тези функции означават по -скъпа цена. Противно на европейската продажна цена на модела Mi Band 6 от 45 евро, моделът NFC ще има продажна цена от 55 евро. Това означава, че това ще бъде средно една четвърт по -скъп модел.

Прочети Още: Характеристики и цена на Xiaomi 11T и 11T Pro

И така, какво мислите за Xiaomi Mi Band 6 NFC? Смятате ли, че NFC трябва да стане по -често срещан в интелигентните гривни? Не забравяйте да споделите вашите виждания по темата с нас и другите ни читатели в раздела за коментари по -долу.

Подобни публикации

  1. Honor Magic 6 Pro ще се предлага с поддръжка за бързо зареждане
  2. Плановете на Apple за изкуствен интелект в серията iPhone 16
  3. Нови подробности за екрана на Samsung Galaxy S24 Ultra: Супер тънка рамка!
  4. Нов детайл на дизайна нови изображения на Samsung Galaxy A55
  5. Характеристики и цена на Samsung Galaxy SmartTag 2

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.