Xiaomi Mi Band 6 NFC ще бъде наличен в Европа

xiaomi mi band 6 harakteristika

Според официални изявления Xiaomi Mi Band 6 (NFC) се подготвя за продажба в европейските страни. И така, какво ще предостави тази стъпка на потребителите?

Представен през второто тримесечие на тази година и с два различни варианта, Xiaomi Mi Band 6 беше в голямо търсене с разширяващия се екран и подобрените функции. Според официални изявления Xiaomi Mi Band 6 (NFC) се подготвя за продажба в европейските страни. Това  означава, че можете да използвате интелигентната гривна за безконтактни плащания в поддържани държави .

Ще се предлага ли Xiaomi Mi Band 6 NFC в България?

Версията на Xiaomi Mi Band, поддържаща NFC, обикновено се предлагаше само в Китай, но поддържащият NFC вариант на Mi Band 6 ще бъде наличен в европейските страни в близко бъдеще. Като се има предвид, че Xiaomi е приела България като част от европейската група, поддържаната от NFC версия ще бъде достъпна и у нас.xiaomi mi band 6 harakteristika

Mi Band 6 NFC е роден от сътрудничество с Mastercard, за да извършвате безконтактни плащания. Бихме искали да кажем, че той обхваща много широка област на използване, от плащането в касата до качването в градския транспорт. Все пак има някои въпросителни как системата ще работи точно у нас.

Друго предимство на NFC версията е, че има микрофон, който ви помага да общувате с Amazon Alexa чрез глас. Разбира се, имайте предвид, че няма микрофон на устройството. Така че дори и да дадете гласова команда, няма да получите гласова обратна връзка.

Разбира се, всички тези функции означават по -скъпа цена. Противно на европейската продажна цена на модела Mi Band 6 от 45 евро, моделът NFC ще има продажна цена от 55 евро. Това означава, че това ще бъде средно една четвърт по -скъп модел.

Прочети Още: Характеристики и цена на Xiaomi 11T и 11T Pro

И така, какво мислите за Xiaomi Mi Band 6 NFC? Смятате ли, че NFC трябва да стане по -често срещан в интелигентните гривни? Не забравяйте да споделите вашите виждания по темата с нас и другите ни читатели в раздела за коментари по -долу.

Подобни публикации

  1. Приложенията за Android вече ще работят на всяко устройство
  2. Adidas представя безжични слушалки със светлинно зареждане
  3. Ревю на хартия за Huawei MatePad
  4. Характеристиките и цената на Samsung Galaxy Z Flip 4
  5. Xiaomi работи върху телефон с 200MP камера

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.