Xiaomi Mi TV Stick остана на началния екран, какво е решението?Xiaomi Mi TV Stick остана на началния екран, какво е решението?

Подготвили сме ръководство с различни методи за решение за хора, които се сблъскват с проблема с Xiaomi Mi TV Stick, заседнал на началния екран. Xiaomi Mi TV Stick остава на началния екран , какви са решенията? В тази статия сме изброили методите, които могат да помогнат за отстраняване на проблема, който възниква в устройството, което превръща телевизора в смарт телевизор.

Проблемът с черния екран на Xiaomi Mi TV Stick, който придоби голяма популярност по света с електронните устройства, които пусна, значително се отразява на изживяването при използване. Ако сте се сблъскали с този проблем, можете да опитате методите по-долу.

Xiaomi Mi TV Stick остава на началния екран, какви са решенията?

 • Изключете и включете телевизора.
 • Проверете кабела на устройството.
 • Изключете устройството и го включете отново.
 • Актуализирайте софтуера на телевизора.
 • Нулирайте устройството до фабричните настройки.

Изключете и включете телевизора

Най-простият метод за проблем с черния екран на Xiaomi Mi TV Stick, който е сред най-добрите модели на Android TV Box , е да изключите и включите телевизора. Въпреки че този метод е прост, той може да реши проблема.

Проверете кабела на устройството

Кабелът на устройството може да не е свързан правилно. Затова проверете дали кабелът е включен правилно. Ако няма проблем с кабела, проверете следващия метод.

Изключете и включете отново устройството

Методите, които могат да помогнат за отстраняването на този проблем, включват премахване на устройството и включването му отново. Когато Xiaomi Mi TV Stick е изключен, изключете устройството от телевизора и след това го включете отново.

Ако Xiaomi Mi TV Stick не се включи автоматично в резултат на споменатия процес, натиснете червения бутон на дистанционното, за да го управлявате.

Актуализирайте софтуера на телевизора

Можете да опитате да актуализирате софтуера на телевизора. Можете да въведете настройките на телевизора чрез дистанционното управление на телевизора и да извършите процеса на актуализиране.

Нулирайте устройството до фабричните настройки

 • Изберете HDMI порта.
 • Изключете устройството.
 • Включете устройството обратно в телевизора.
 • Натиснете и задръжте едновременно центъра на кръглата част на устройството за дистанционно управление и иконата със стрелка наляво.
 • Екранът ще се изключи и ще се включи.
 • Натиснете и задръжте двата клавиша, докато се появят опциите.
 • Изберете „Изтриване на данни/нулиране на фабричните настройки“.
 • Натиснете опцията „Рестартиране на системата сега“.
 • Устройството ще се рестартира.
 • Направете инсталацията.

xiaomi mi tv stick fabrichni nastroiki

За да нулирате Xiaomi Mi TV Stick до фабричните настройки, можете да опитате да направите хардуерно нулиране. За да направите това, първо изберете HDMI порта и след това изключете устройството. Например, ако сте свързали устройството към телевизора чрез щепсел, можете да издърпате щепсела.

След като изчакате около 10 секунди, свържете отново устройството към телевизора. Натиснете и задръжте едновременно средния бутон и иконата със стрелка наляво на дистанционното управление на устройството. По време на този процес екранът ще се изключи и ще се включи. Задръжте, докато се появят различни опции.

В следващата стъпка изберете „Изтриване на данни/нулиране на фабричните настройки“. След като процесът приключи, щракнете върху опцията „Рестартиране на системата сега“. След като устройството се рестартира, изпълнете инсталационния процес.

Подобни публикации

 1. Стана ясна цената на iPhone SE 4, който ще разтърси пазара на смартфони!
 2. Asus Rog съюзник
 3. Проблемът в iOS 17.5 създаде бъркотия в iPhone
 4. Как да използвам ChatGPT в WhatsApp?
 5. Как се прави грис

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.