Колко интернет харчи Spotify?kolko internet harchi spotify

Колко интернет пространство заема Spotify?

Колко интернет отнема Spotify, което позволява на потребителите да прекарват приятно дълго време? В това ръководство обяснихме използването на данни от приложението. Колко интернет консумира Spotify? Този въпрос се чуди от много потребители, които използват Spotify, една от най-популярните цифрови музикални платформи в света, на своите смартфони. В тази статия ще отговорим на любопитния въпрос за интернет консумацията на успешната услуга.

Можете да създадете плейлист в Spotify, който е предпочитан от милиони хора, които обичат да слушат музика, и да слушате музиката, която искате дълго време. И така, колко интернет се консумира в този процес?

Колко интернет отнема Spotify?

Консумацията на интернет в Spotify, една от най-популярните цифрови музикални услуги в света, зависи от избраното качество на звука. Колкото по-високо е качеството на звука, толкова повече данни консумира цифровата музикална платформа. Приложението Spotify консумира от 0,5MB до 8MB данни на песен „Ниско“ (24kbps), „Нормално“ (96kbps), „Високо“ (160kbps), „Много високо“ (320kbps) и „Автоматично“ (зависи от качеството на интернет връзката) предлага опции.

Как да използвате Spotify безплатно?

Забележка : Трябва да се отбележи, че стойностите в нашето ръководство са приблизителни. Spotify може също да кешира песни, които сте слушали преди. Следователно, същото количество данни може да не се изразходва, когато слушате едни и същи песни.

Колко интернет харчи ниската опция?

 1. В минута: 0,18 MB
 2. На час: 10,8 MB
 3. 1GB изисква 92,5 часа.

Когато изберете „Ниско“ качество на звука в мобилното приложение на популярната цифрова музикална услуга Spotify, се консумират 0,18 MB данни на минута и около 10,8 MB на час. Използването на 1 GB данни отнема средно 92,5 часа.

Колко интернет харчи обикновената опция?

 • В минута: 0,72 MB
 • На час: 43,2 MB
 • 1GB изисква 23,1 часа.

В опцията Normal, която предлага качество на звука от 96 Kbps, се използват 0,72 MB данни на минута, докато 43,2 MB данни се консумират на час. 1 GB данни се използва за 23,1 часа.

Колко интернет харчи високата опция?

 • В минута: 1.2MB
 • На час: 72MB
 • 1GB изисква 13,8 часа.

При опцията High, която предлага качество на звука от 160 Kbps на цифровата музикална платформа, са необходими 13,8 часа за 1 GB. Тази опция консумира 1,2 MB данни на минута и 72 MB на час.

Колко интернет харчи много високата опция?

 • В минута: 2.4MB
 • На час: 144 MB
 • Отнема 6,9 часа за 1 GB.

При опцията Very High, която предлага качество на звука от 320 Kbps, се използват 2,4 MB интернет, докато 144 MB данни се консумират на час. Използването на 1 GB данни отнема 6,9 часа.

Стъпки за промяна на качеството на звука в Spotify

 1. Отворете приложението Spotify.
 2. Докоснете иконата на зъбно колело.
 3. Изберете опция в секцията „Докато играете с мобилно устройство“.
 4. Докоснете опция под „Докато играете през Wi-Fi“.

За да промените качеството на звука на популярната цифрова музикална платформа, първо влезте в приложението Spotify и след това докоснете иконата на зъбно колело. В следващата стъпка изберете опциите, които искате от „Докато играете с мобилен телефон“ и „Когато играете с Wi-Fi“.

Как да включите режима за пестене на данни в Spotify?

 1. Влезте в приложението Spotify.
 2. Изберете иконата на зъбно колело.
 3. Активирайте режима за пестене на данни.

Подобни публикации

 1. Достатъчно ли е 8 GB RAM за Mac?
 2. Новото приложение за споделяне на снимки на TikTok Notes
 3. Характеристики на часовник Smart Band 9 на Xiaomi
 4. Microsoft представи своите компютри, поддържани от изкуствен интелект
 5. Apple Watch ще може да измерва кръвното налягане!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.