Колко интернет харчи Spotify?kolko internet harchi spotify

Колко интернет пространство заема Spotify?

Колко интернет отнема Spotify, което позволява на потребителите да прекарват приятно дълго време? В това ръководство обяснихме използването на данни от приложението. Колко интернет консумира Spotify? Този въпрос се чуди от много потребители, които използват Spotify, една от най-популярните цифрови музикални платформи в света, на своите смартфони. В тази статия ще отговорим на любопитния въпрос за интернет консумацията на успешната услуга.

Можете да създадете плейлист в Spotify, който е предпочитан от милиони хора, които обичат да слушат музика, и да слушате музиката, която искате дълго време. И така, колко интернет се консумира в този процес?

Колко интернет отнема Spotify?

Консумацията на интернет в Spotify, една от най-популярните цифрови музикални услуги в света, зависи от избраното качество на звука. Колкото по-високо е качеството на звука, толкова повече данни консумира цифровата музикална платформа. Приложението Spotify консумира от 0,5MB до 8MB данни на песен „Ниско“ (24kbps), „Нормално“ (96kbps), „Високо“ (160kbps), „Много високо“ (320kbps) и „Автоматично“ (зависи от качеството на интернет връзката) предлага опции.

Как да използвате Spotify безплатно?

Забележка : Трябва да се отбележи, че стойностите в нашето ръководство са приблизителни. Spotify може също да кешира песни, които сте слушали преди. Следователно, същото количество данни може да не се изразходва, когато слушате едни и същи песни.

Колко интернет харчи ниската опция?

 1. В минута: 0,18 MB
 2. На час: 10,8 MB
 3. 1GB изисква 92,5 часа.

Когато изберете „Ниско“ качество на звука в мобилното приложение на популярната цифрова музикална услуга Spotify, се консумират 0,18 MB данни на минута и около 10,8 MB на час. Използването на 1 GB данни отнема средно 92,5 часа.

Колко интернет харчи обикновената опция?

 • В минута: 0,72 MB
 • На час: 43,2 MB
 • 1GB изисква 23,1 часа.

В опцията Normal, която предлага качество на звука от 96 Kbps, се използват 0,72 MB данни на минута, докато 43,2 MB данни се консумират на час. 1 GB данни се използва за 23,1 часа.

Колко интернет харчи високата опция?

 • В минута: 1.2MB
 • На час: 72MB
 • 1GB изисква 13,8 часа.

При опцията High, която предлага качество на звука от 160 Kbps на цифровата музикална платформа, са необходими 13,8 часа за 1 GB. Тази опция консумира 1,2 MB данни на минута и 72 MB на час.

Колко интернет харчи много високата опция?

 • В минута: 2.4MB
 • На час: 144 MB
 • Отнема 6,9 часа за 1 GB.

При опцията Very High, която предлага качество на звука от 320 Kbps, се използват 2,4 MB интернет, докато 144 MB данни се консумират на час. Използването на 1 GB данни отнема 6,9 часа.

Стъпки за промяна на качеството на звука в Spotify

 1. Отворете приложението Spotify.
 2. Докоснете иконата на зъбно колело.
 3. Изберете опция в секцията „Докато играете с мобилно устройство“.
 4. Докоснете опция под „Докато играете през Wi-Fi“.

За да промените качеството на звука на популярната цифрова музикална платформа, първо влезте в приложението Spotify и след това докоснете иконата на зъбно колело. В следващата стъпка изберете опциите, които искате от „Докато играете с мобилен телефон“ и „Когато играете с Wi-Fi“.

Как да включите режима за пестене на данни в Spotify?

 1. Влезте в приложението Spotify.
 2. Изберете иконата на зъбно колело.
 3. Активирайте режима за пестене на данни.

Подобни публикации

 1. Серията HUAWEI WATCH GT 4 в продажба
 2. Характеристики и цена на Samsung Galaxy M34 5G
 3. Samsung пусна Galaxy A05
 4. Характеристика на Xiaomi Redmi K70
 5. Xiaomi 14 с повишена скорост на зареждане

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.