Xiaomi премахва рекламите от своите телефониXiaomi премахва рекламите от своите телефони

Най-големият проблем на телефоните на Xiaomi са, разбира се, рекламите. Изглежда, че компанията слага край на рекламите с MIUI 14. Ето подробностите!

Подобно на Xiaomi, Samsung и други производители на смартфони, той показва много реклами в своя потребителски интерфейс. Това му позволява да увеличи печалбите си и по този начин да намали цената на продуктите си, но това изглежда скоро ще се промени.

Изминаха много години, откакто Xiaomi започна да добавя реклами към своя потребителски интерфейс MIUI. Всеки собственик на телефон Xiaomi се е сблъсквал с тях в няколко приложения. Въпреки че Mi Browser и Mi Video са включени в тези реклами, регионално повече реклами се срещат в някои региони и по-малко в някои региони.

Всички тези досадни реклами могат да бъдат деактивирани, но не всички потребители знаят за такава опция. По същия начин Xiaomi положи усилия да направи процеса по-прост в MIUI 13, но изглежда, че вече няма да има допълнителни усилия за изключване на рекламите.

Разгледай Още: Характеристики, цена и дата на пускане на Samsung Galaxy S23
xiaomi reklami premahnati

Рекламите са премахнати с MIUI 14

Според доклад на MyDrivers, предстоящата версия на MIUI 14 може да не съдържа никакви реклами. Китайският производител също се опитва да направи продуктите си по-привлекателни за хората, които може би не са се сетили да го купят преди.

Според същия източник, MIUI 14 също набляга на премахването на bloatware и предварително инсталирани приложения. Xiaomi вече свърши много работа по това в MIUI 13, изглежда, че компанията ще постигне успех в MIUI 14.

В допълнение към тези две важни настройки, MIUI 14 ще има няколко подобрения на помощните програми, като актуализации на часовника, приложението за времето и инструмента за календар.

Xiaomi ще представи своя нов потребителски интерфейс с Xiaomi 13 в края на ноември, така че вероятно ще научим повече скоро.

Подобни публикации

  1. Характеристики и цена на Xiaomi Redmi Pad Pro
  2. Характеристики и цена на Samsung Galaxy M15 5G
  3. Характеристики на Motorola Moto G64 5G
  4. Характеристики на Xiaomi Redmi Turbo 3
  5. Характеристики на Redmi K80

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.