Версия за Android на ChatGPT Очаквайте скоро!chatgpt v android

Версия за Android на ChatGPT Очаквайте скоро!

Компанията за изкуствен интелект OpenAI ще позволи на ChatGPT да достигне до повече потребители с изданието, което ще представи следващата седмица. Ето подробностите! Актуализацията на iOS OpenAI, стартирана през ноември, беше посрещната с голям интерес от много потребители. В съответствие с новото си решение, компанията ще пусне и Android версията на същата версия през следващите дни.

Областта на използване на ChatGPT се разширява

Обявявайки съобщението с туит, компанията ще отвори ChatGPT, който е организиран за Android, за услугата на потребителите следващата седмица. Очаква се приложението, което е в предварителна продажба в Google Play Store, да бъде изтеглено от милиони. Приложението, което в момента е достъпно през браузър, вече може да се използва на телефони с версия на Android.

Времето на актуализацията, която технологичната компания ще представи за Android, също е много критично. Предстоящата нова добавка идва след спад в уеб трафика и инсталиранията на приложения, според данните на Sensor Tower и Similarweb.

OpenAI също обяви, че е предприел мерки за забавянето и неуместните отговори, наблюдавани през последните дни. Компанията каза в изявление, че продължава да актуализира API и заяви, че се опитва да коригира този проблем на своите потребители. Какво мислите за версията на Android, която OpenAI донесе? Можете да споделите мнението си с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Характеристики на OPPO Reno 12 Series
  2. Характеристики на Google Pixel 9 Pro XL
  3. Нова функция на iOS 18 ще направи Siri излишна!
  4. 16 GB RAM и 6000 mAh батерия: Представен Vivo Y28 4G
  5. Характеристики и цена на Xiaomi Mix Fold 4

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.