Какво е YouTube Premium? Характеристики и ценаyoutube premium

Какво е YouTube Premium? Характеристики и цена

Хората, които питат какво е YouTube Premium, какви са неговите функции, се чудят колко е цената на YouTube Premium. Ето отговорите на въпросите!

YouTube Premium е услуга, която се отличава със своите функции. Е, какво предлага на потребителите YouTube Premium, който е предпочитан от много хора по света? В тази статия ще отговорим на някои често задавани въпроси относно популярната услуга.

Youtube, една от най-големите платформи за споделяне на видео в света, привлича голямо внимание от интернет потребителите днес. Платформата Youtube, където различни производители на съдържание могат да публикуват своите видеоклипове, се превърна във все по-всеобхватна платформа с нови функции, добавени през последните години.

Платформата, която постигна голям успех, поддържайки своята популярност от години, има две различни версии, безплатна и платена. Платената версия като YouTube Premium предлага различни предимства за потребителите. И така, какво е YouTube Premium и колко струва?

Разгледай Още: Характеристиките на Samsung Galaxy A21s?

Какво е YouTube Premium?

Предпочитан от много хора по целия свят, YouTube Premium е платеният абонаментен план, предлаган от популярната услуга за видео споделяне. Можете да получите някои предимства с услугата, за която можете да се абонирате, като плащате определена месечна такса.

В безплатната версия на Youtube, една от най-големите платформи за споделяне на видео в света, можете да срещнете различни реклами, докато гледате видеоклипове. Това може значително да повлияе на потребителското изживяване.

Youtube Premium, от друга страна, предоставя YouTube изживяване без реклами, за да подобри потребителското изживяване. Тази услуга не само премахва рекламите, но и носи със себе си редица специални функции. И така, какви са функциите на YouTube Premium?

Какво представляват функциите на YouTube Premium?

 • Видеоклипове без реклами
 • Гледане на видеоклипове без интернет
 • Възпроизвеждане във фонов режим
 • Youtube музика

Видеоклипове без реклами

Когато искате да гледате видеоклип в YouTube на смарт телевизор, смартфон, компютър или таблет, в различни части на видеоклипа се появяват реклами. Натрапчивите реклами влияят негативно на изживяването при гледане. YouTube Premium, от друга страна, елиминира този проблем, като предлага изживяване без реклами. По този начин можете да гледате видеоклипове, без да срещате никакви реклами.

Гледане на видеоклипове без интернет

Има различни услуги на трети страни, които ви позволяват да извършвате безплатно изтегляне на видеоклипове от YouTube. Чрез тези услуги можете да изтегляте видеоклипове, без да инсталирате програма. За потребители на интернет, които не искат да използват услуги на трети страни, YouTube Premium има страхотна функция.

Youtube Premium предлага и възможност за изтегляне на видеоклипове на вашето устройство и гледане по-късно. Тази функция ви позволява да гледате видеоклипове по много лесен начин, когато няма интернет връзка. Изтеглените видеоклипове се съхраняват на вашето устройство за 30 дни.

Възпроизвеждане във фонов режим

Функцията за възпроизвеждане във фонов режим е едно от най-големите искания на милиони потребители на Youtube от години, защото когато отворите видеоклип в Youtube, платформата не позволява да го гледате във фонов режим. С други думи, за да гледате видеото, е било необходимо да държите екрана на Youtube отворен и дори да използвате активно приложението.

Популярната абонаментна услуга Youtube Premium има функция за фоново възпроизвеждане. С тази функция вече можете да превключвате между други приложения, докато слушате музика. По този начин няма нужда екранът на YouTube да остава отворен.

Youtube музика

Разработено от софтуерния гигант Google, приложението Youtube Music е сред най -популярните офлайн приложения за слушане на музика. Услугата, която е лесна за използване благодарение на изключително успешния си интерфейс, предлага музикално изживяване без реклами. Имате възможност да слушате песента, която искате, когато пожелаете, без да срещате никакви реклами.

В услугата Youtube Music можете да слушате музика без интернет връзка, точно както в Youtube. Можете да изтегляте музика или плейлисти и да ги слушате, когато няма интернет връзка. По същия начин изтеглените видеоклипове се съхраняват на вашето устройство за 30 дни.

Колко струва YouTube Premium?

 • Индивидуално месечно: 3 ЛВ
 • Индивидуално Годишно: 30 ЛВ
 • Семеен месечен:  6 ЛВ
 • Студентски месечен: 2 ЛВ

Индивидуална месечна пакетна цена

Имате възможност да използвате Youtube Premium безплатно за определен период от време. Ако харесвате предлаганите функции и искате да продължите да използвате услугата, можете да се абонирате, като заплатите такса. Месечната абонаментна такса на индивидуалния пакет беше определена на 3 лв.

Индивидуална годишна цена

Популярната услуга спестява пари, като предлага годишен план за плащане на Индивидуалния пакет. За да се абонирате за индивидуалния пакет годишно, трябва да платите 30 ЛВ.

Семейна месечна цена

Семейният пакет, за който можете да се абонирате срещу месечна такса от 6 ЛВ, предоставя възможност за използване на до 5 членове на семейството.

Студентска месечна цена

Месечната абонаментна такса на студентския пакет беше определена на  2 ЛВ. Студентите, които отговарят на условията, могат да се възползват от този пакет.

Забележка : Цената на YouTube Premium, абонаментният план, предпочитан от много хора по света, може да се промени с времето.

В тази публикация отговорихме на някои въпроси, включително какво е YouTube Premium. Не забравяйте да споделите вашите мисли по темата с нас в секцията за коментари по-долу. Освен това, ако искате да изтеглите кратки видеоклипове на популярната платформа, можете да разгледате статията, в която отговорихме на въпроса.

Подобни публикации

 1. Споделена екранна снимка в Whatsapp нова функция!
 2. Отваряне на живо в X вече е много по-лесно!
 3. Криптиране от край до край, налично във Facebook и Messenger!
 4. WhatsApp подобрява изживяването при споделяне на екрана с новата си функция!
 5. Забравих паролата си за WhatsApp Проблем и решение

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.