Ще се затвори ли Twitter?twitter elon musk shte se zatvori li

Ще се затвори ли Twitter? Ето всички подробности!

Twitter навлезе във важен обрат през последната седмица. Според някои твърдения гигантът на социалните медии може да бъде затворен.

След придобиването на Twitter от Илон Мъск, нещата продължават да се превръщат в бъркотия на фронта на Twitter. С придобиването на компанията Мъск, който първо уволни най-добрите служители и след това половината от всички служители, сега е изправен пред по-голям проблем.

Инцидентът снощи е свързан с внезапното затваряне на офисите на Twitter . Twitter съобщи на служителите си, че офисите на компанията ще бъдат временно затворени, а офисите са затворени за влизане и излизане.

Твърди се, че служителите се готвят да подадат колективна оставка поради дългите часове и интензивния работен график на Илон Мъск към съществуващите служители. Смята се, че Мъск, който не иска да загуби служителите си, е прибягнал до този път като спешен ход. Говори се, че следните изявления са били предадени на служителите в съобщението, видяно за първи път от BBC:

„Моля, продължете да спазвате политиката на компанията, като се въздържате от обсъждане на поверителна информация на компанията в социалните медии, пресата или другаде.“

Разгледай Още: Какво е YouTube Premium? Характеристики и цена

Илон Мъск имаше среща със служители

Часове след като се появиха слухове, че Twitter ще спре, Илон Мъск извика служителите си в централата на компанията по имейл. Илон Мъск, който направи оценка на кода със своите служители тук, предаде собствените си идеи.

Известният милиардер каза след днешната среща: „Оставям прегледа на кода в централата на Twitter“. Той сподели снимка, направена със служителите му с бележка. Фактът, че на снимката почти няма жени, беше критикуван от някои групи.

Twitter разтърсва вълна от оставки

След като Илон Мъск принуди служителите да работят в трудни условия, в компанията избухна вълна от оставки. Много бивши служители на Twitter решиха да подадат оставка. Ahmetb , турски софтуерен инженер, работещ в Twitter , каза: „Въпреки че не исках да остана в Twitter, реших да отхвърля предложението и да избера правилната страна на историята. Беше привилегия да работя с ценни инженери по тази прекрасна платформа.“ Той напусна компанията, като сподели бележката си.

Служител на Twitter: „Туитър е трудно да се измъкне от това!“

Служител на Twitter, който не пожела да бъде назован след избухването на събитията, направи изявления пред The ​​Verge. Заявявайки, че социалните медии продължават да се сриват, служителят на Twitter каза, че като се има предвид размерът на оставките, близката ситуация ще стане неразрешима.

Продължавайки изявленията си, служителят под прикритие на Twitter каза: „Всички хора, които доведоха това място до този ден, си тръгват. Без значение колко силно се съпротивляват останалите хора, ще бъде изключително трудно за Twitter да се отърве от него.“ каза.

Активисти атакуваха централата на Twitter

Много решения, взети от Илон Мъск през последните седмици, разгневиха активисти. По-специално , изскачащото гласуване за завръщането на бившия президент на САЩ Доналд Тръмп в Twitter разгневи мнозина. Според гласуването, в което до момента са участвали 9 милиона души, Доналд Тръмп изглежда се завръща в Twitter.

Активисти прожектираха лозунги като „Адът на Илон Мъск“, „Доказателство, че Илон е глупав“, „Няма свобода на изразяване, лъжата струва 8 долара“ в централата на Twitter в Сан Франциско с помощта на проектор.

Ще се затвори ли Twitter?

С публикация от Twitter акаунта на Pop Base се казва, че приложението ще се забави значително тази вечер. Твърди се, че вътрешната версия на приложението, използвана от служителите, започва да се забавя.

От друга страна, когато в социалната медийна компания избухна огромна криза, неотзивчивото отношение на известния милиардер привлича вниманието. Илон Мъск, който все още продължава да споделя „ мемета “, каза: „Най-добрите хора остават. Не се притеснявам.“ казвайки, ядосайки бивши служители на Twitter.

Докато всичко това се случва, Twitter все още чупи рекорда за всички времена за активност, „Няма добро или лошо в рекламата!“ видът, който напомня думата.

И така, какво мислите за тези събития? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. YouTube Music заменя Google Podcasts
  2. Дали Microsoft излъга, когато представи Edge Copilot?
  3. Tiktok ще бъде ли забранен в Турция?
  4. Радикално решение от Twitch
  5. WhatsApp тества нова функция за актуализации на състоянието!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.