YouTube пуска нова опция за първокласно качество 1080p в мрежата и телевизорите!youtube premium tseni

YouTube пуска нова опция за първокласно качество 1080p в мрежата и телевизорите!

YouTube започна да предлага новата опция за качество 1080p Premium, която се появи през последните месеци, на потребителите в мрежата и телевизорите. Ето подробностите! YouTube потвърди , че новата опция за качество 1080p Premium вече е достъпна за потребителите на настолния уеб клиент.

Опцията за качество „1080p Premium“ беше обявена за първи път по-рано тази година и беше налична за първи път на iOS устройства. Въпреки че новата опция за качество е ексклузивна за абонатите на Premium, тя работи на повечето видеоклипове, като увеличава битрейта на съдържанието вместо разделителната способност. Това обикновено води до по-остър вид с повече детайли и по-добро цялостно качество.

YouTube вече потвърди пред The ​​Verge, че 1080p Premium вече е достъпен за всички потребители в мрежата. Досега компанията предлагаше тази опция за качество като избираема на ограничен брой потребители, независимо дали са абонати на Premium или не, само за целите на тестването.

Опция за първокласно качество 1080p, дори ако не сте абонат на Premium

youtube 1080p premium
Новата опция за качество 1080p Premium ще се появи в мрежата, независимо дали сте абонат на Premium или не, но ако не сте, щракнете върху нея ще получите известие, че трябва да сте абонат на Premium, за да получите подобреното качество.

YouTube също така добави, че някои телевизионни устройства , включително Chromecasts и игрови конзоли на Google, които не са базирани на Android , вече имат достъп до това ново качество, но не бяха посочени подробности. И така, какво мислите за нововъведената опция за първокласно качество 1080p? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Стана ясна цената на iPhone SE 4, който ще разтърси пазара на смартфони!
  2. Asus Rog съюзник
  3. Проблемът в iOS 17.5 създаде бъркотия в iPhone
  4. Как да използвам ChatGPT в WhatsApp?
  5. Как се прави грис

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.