Нова функция идва в WhatsApp: Споделена екранна снимка!Нова функция идва в WhatsApp: Споделена екранна снимка!

WhatsApp се готви да въведе нова функция. Функцията, която в момента е във фаза на тестване, ще увеличи сигурността на акаунта. Ето подробностите за функцията! Стана ясно, че WhatsApp работи върху новата функция. Беше споделена и екранна снимка на новата функция, която ще бъде добавена към популярното приложение за незабавни съобщения. Подробности за функцията, която ще помогне за повишаване на нивото на сигурност, са в нашите новини.

Предпочитан от милиони хора за комуникация, WhatsApp има за цел да увеличи максимално потребителското изживяване, като работи върху нови функции. След функцията за видео съобщения, която се появи през последните месеци, се появи нова функция.

WhatsApp за повишаване на сигурността с нова функция

WABetaInfo разкри функцията, която беше тествана в бета версията на WhatsApp 2.23.16.15. Новата функция на популярното приложение за незабавни съобщения ще позволи на потребителите да защитават и верифицират своите акаунти чрез електронна поща.

WABetaInfo сподели екранна снимка за въпросната функция. Споделената екранна снимка разкрива как ще изглежда функцията. Според изображението WhatsApp ще изисква имейл адресите на потребителите, за да защити и потвърди техните акаунти.

Тъй като въпросната функция в момента е в процес на разработка, няма подробна информация. Трябва да се отбележи, че новата функция, за която се твърди, че не е задължителна, е различна от функцията, която иска имейл адрес при активиране на проверката в две стъпки.

Новата функция, която ще помогне за повишаване на сигурността на акаунта, в момента е във фаза на тестване. Следователно все още не е известно кога функцията ще бъде достъпна за всички потребители. Какво мислите за новата функция на популярното приложение за незабавни съобщения? Не забравяйте да споделите вашите мисли по темата с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Spotify направи уникална промяна в дизайна си: Как изглежда?
  2. Нова функция за изкуствен интелект, идваща в Windows 11
  3. Нова функция за промяна на цвета на WhatsApp
  4. Как се пише?
  5. Най-популярната функция на Google и Samsung вече може да бъде добавена към iPhone!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.