Първото изображение от функцията за реакции на WhatsApp пристигна!

whatsapp funktsia redaktsia

Появи се първото изображение от функцията за реакции на WhatsApp. И така, как ще изглежда новата функция на приложението за незабавни съобщения в приложението? Ето всички подробности!

Около две седмици след първото разкриване на функцията за реакции на WhatsApp бяха споделени някои изображения, които ще изчистят въпросителен знак на потребителите за това как ще работи в приложението.

Новата функция, която ще дойде в приложението за незабавни съобщения WhatsApp Messenger, за първи път беше открита и докладвана от WABetaInfo. Новата функция в момента се разработва, така че дори потребителите на публичната бета версия не могат да използват функцията.

Прочети Още: Sony прави крачка назад в Horizon: Forbidden West

Според WABetaInfo WhatsApp има различен подход от начина, по който работят реакциите в iMessage. Реакциите са повече като тези на Instagram, собственост на Facebook, в директни съобщения. Това означава, че всеки емоджи може да се използва за реакция на съобщение, няма ограничения за емоджи.

В изображението, споделено от WABetaInfo преди две седмици, имаше предупредително съобщение, показано на потребители, които не поддържат функцията на WhatsApp. Това предупредително съобщение съдържа следните изявления:

„Получихте реакция. Актуализирайте версията на WhatsApp, за да видите реакцията.“

С това съобщение беше направено известие, че версията на WhatsApp трябва да бъде надстроена, за да се види реакцията. Това съобщение ще бъде показано на потребители, които не са актуализирали WhatsApp, когато функцията е достъпна за всички. Ако потребителят актуализира приложението за съобщения, предупреждението няма да се появи отново.

Смяташе се, че това съобщение е първата стъпка за функцията и съдейки по най -новите изображения, е направена още една нова стъпка по отношение на функцията. Визуалното е публикувана , който предлага възможност да се вгледа в детайлите на новата функция, че приложението ще получи .whatsapp wabetainfo

На горната снимка на екрана можете да видите, че има 7 реакции и вероятно това са най -новите емоджи в горната част.

WABetaInfo заявява, че новата функция в момента се тества за iOS и Android устройства.

Кога ще бъдат пуснати реакциите на WhatsApp?

Reactions, която е често използвана функция в Messenger, приложение на Facebook, както и Instagram, се очаква да бъде налична с актуализацията, която приложението ще получи в близко бъдеще.

Функцията, която позволява да реагирате на съобщения с емотикони само за няколко секунди, за да изразите емоции, сега е достъпна в много приложения като Instagram, Twitter, Facebook Messenger и др. Въпреки че WhatsApp е по-еднозначно приложение в сравнение с въпросните платформи, поне това ще бъде приложението, което ще получи последната реакция в екосистемата на Facebook.

Подобни публикации

  1. Instagram вече ще цензурира снимки с голота в DM
  2. Какво представлява динамичният остров, който познаваме с iPhone 14 Pro?
  3. YouTube с нов дизайн за мобилни устройства и мрежа
  4. 9 неизвестни функции на Twitter
  5. TikTok имитира някои функции на BeReal!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.