Sony прави крачка назад в Horizon: Forbidden West

sony horizon forbidden west

Хоризонтът на Sony: Забраненият запад отстъпка разби сърцата на геймърите. Подробности по темата можете да намерите в нашите новини.

Sony прави крачка назад в Horizon: Forbidden West. В PlayStation 4 може да се каже, че това е положителна стъпка за собствениците. Подробности са тук.

Horizon: Forbidden West е сред най -очакваните игри за следващата година. Като се има предвид търговския успех на първата игра, лесно можем да кажем, че не е изненадващо. Въпреки че беше обявен за PlayStation 5 миналата година, беше обявено, че скоро ще бъде достъпен за PlayStation 4.

Както може би си спомняте, Sony Interactive Entertainment заяви в изявлението си, че тези, които имат PlayStation 4 версията на тази игра, заедно с някои други игри, специфични за платформата, ще могат да надстроят до следващото поколение безплатно след покупките си от PlayStation 5.

Както знаете , Horizon: Forbidden West, който ще бъде достъпен на 18 февруари 2022 г. , беше отворен за предварителна поръчка наскоро. Разглеждайки подробностите обаче, беше отбелязано, че няма безплатна опция за надстройка нито в цифровата, нито във физическата стандартна версия. Нещо повече, надграждането очевидно е възможно само със специалното издание.

Противоречието на тази ситуация с изявлението, направено в анонса на версията на PlayStation 4, разбира се, предизвика реакция в социалните медии и беше подложена на силна критика. Sony Interactive Entertainment, от друга страна, направи крачка назад пред критиката.

Прочети Още: Може ли изкуственият интелект да патентова собствените си изобретения?

Какво означава „Хоризонтът на Sony: Забранена крачка назад“?

От вчера блогът на PlayStation в САЩ публикува нова актуализация на президента и изпълнителния директор Джим Райън, отбелязвайки, че те стоят зад обещанието си миналата година , каза той . Съответно собствениците на стандартната версия на Horizon: Forbidden West на PlayStation 4 , независимо дали е цифрова или в кутия , ще могат да надстроят до следващото поколение версия безплатно .

Докосвайки важен въпрос в същата актуализация, Райън също потвърди, че опцията за надграждане, която ще се предлага в игрите, които ще бъдат пуснати на конзолите от двете поколения на конзолите PlayStation, сега ще бъде 10 долара. Това се казва за новия God of War, Gran Turismo 7 и други игри, които ще бъдат пуснати от Sony Interactive Entertainment.

Хоризонт: Забранен западен заговор

Историята на дъщеря ни Алой, която ще продължи с новата игра, която ще се проведе шест месеца след първата игра, ще продължи на запад, в земите на далечната бъдеща Америка.

Ще се срещнем с нови племена и ще направим нови другари, докато старите ни приятели, включително Силенс, ще се появят отново. В допълнение към естествения живот, ние ще се борим с нови видове машини като костенурка, прасе и мамут и ще се опитаме да намерим отговорите, които търсим, за да спасим опустошения свят и да възстановим баланса през целия сценарий, в който ще открием мистериозен и смъртоносна болест.

Подобни публикации

  1. Какво е Valorant VP и как да го получите?
  2. Какво е League of Legends (LoL) RP, как да го получите?
  3. Затваря ли се Google Stadia?
  4. Идеята на Open World Concept Terminator Game
  5. Starlink вече може да се използва в ботове

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.