Netflix Рекламирани абонаментни такси 2022 гnetflix taksi

Беше направено първото изявление за новата абонаментна рекламна услуга на Netflix. Датата на пускане на абонамента и таксите са обявени. Ето подробностите!

2022 година се очерта като една от годините на промяна в дигиталните платформи. Видяхме много нови дигитални платформи да излитат. Най-големите промени в дигиталните платформи бяха от страна на абонамента. Netflix , който иска да достигне до повече потребители , обяви своята достъпна и рекламна абонаментна услуга.

Днес първото изявление за рекламния абонамент дойде от компанията. Обявени са и цените на новата рекламна абонаментна услуга , която се очаква да стартира на 3 ноември.

Netflix Рекламирани абонаментни такси 2022 г

Новата услуга за абонамент за реклама на Netflix всъщност е услуга, с която турските потребители са свикнали от Exxen. Съответно, в 20-минутен сериал, в началото или в средата ще бъдат вмъкнати реклами между 15 и 30 секунди. Подобно на рекламната услуга на Disney+, ще се показват максимум 4-5 минути реклами на 1 час. В партньорство с Microsoft за изграждане на рекламната мрежа Netflix ще показва както местни, така и международни реклами на платформата. Новоиздадените филми на Netflix няма да бъдат прекъсвани от реклами. Само една реклама ще бъде показана в самото начало на филма. Не е възможно обаче да се каже това за старите филми, налични в Netflix.netflix taxes price

Разгледай Още: Код за скриване на номер виваком?

Тези, които купуват абонаментна услуга с реклами, ще имат 720p качество на изображението, подобно на най-ниския план на Netflix. В същото време хората с абонамент за Netflix с реклами няма да могат да получат достъп до правото да гледат офлайн, както може да се очаква. Обявено е и ценообразуването на Netflix с реклами, което засега е обявено за 12 държави.

Подобни публикации

  1. Запазването на пароли в Safari вече е много по-безопасно
  2. Издаден отчет за прозрачност на App Store
  3. 30-секундни реклами без възможност за пропускане идват в YouTube!
  4. Любимата функция на Telegram идва в WhatsApp
  5. Какво е Google Bard? Как да използвам?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.