Netflix Рекламирани абонаментни такси 2022 г

netflix taksi

Беше направено първото изявление за новата абонаментна рекламна услуга на Netflix. Датата на пускане на абонамента и таксите са обявени. Ето подробностите!

2022 година се очерта като една от годините на промяна в дигиталните платформи. Видяхме много нови дигитални платформи да излитат. Най-големите промени в дигиталните платформи бяха от страна на абонамента. Netflix , който иска да достигне до повече потребители , обяви своята достъпна и рекламна абонаментна услуга.

Днес първото изявление за рекламния абонамент дойде от компанията. Обявени са и цените на новата рекламна абонаментна услуга , която се очаква да стартира на 3 ноември.

Netflix Рекламирани абонаментни такси 2022 г

Новата услуга за абонамент за реклама на Netflix всъщност е услуга, с която турските потребители са свикнали от Exxen. Съответно, в 20-минутен сериал, в началото или в средата ще бъдат вмъкнати реклами между 15 и 30 секунди. Подобно на рекламната услуга на Disney+, ще се показват максимум 4-5 минути реклами на 1 час. В партньорство с Microsoft за изграждане на рекламната мрежа Netflix ще показва както местни, така и международни реклами на платформата. Новоиздадените филми на Netflix няма да бъдат прекъсвани от реклами. Само една реклама ще бъде показана в самото начало на филма. Не е възможно обаче да се каже това за старите филми, налични в Netflix.netflix taxes price

Разгледай Още: Код за скриване на номер виваком?

Тези, които купуват абонаментна услуга с реклами, ще имат 720p качество на изображението, подобно на най-ниския план на Netflix. В същото време хората с абонамент за Netflix с реклами няма да могат да получат достъп до правото да гледат офлайн, както може да се очаква. Обявено е и ценообразуването на Netflix с реклами, което засега е обявено за 12 държави.

Подобни публикации

  1. Вашата връзка не е поверителна грешка и решение
  2. Уникална функция пристигнаха в Telegram
  3. Как да добавите приятел в Discord?
  4. Как да изчистите кеша само на един сайт в Google Chrome?
  5. Премахнато изискване за самолетен режим при полети!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.