10 полезни уроци за уеб дизайн, които можете да научите от YouTube

10 polezni urotsi za web design

Дори и да сте професионален или начинаещ дизайнер, непрекъснатото подобряване и усъвършенстване на вашите умения ще ви помогне да напреднете по-нататък по този път. Да си дизайнер е много повече от създаването на визитки и шаблони на уебсайтове, защото трябва да бъдеш в течение и да се опиташ да овладееш техниката си на този бързо развиващ се пазар.

Видеото е един от най-добрите начини за получаване на информация, тъй като е чудесен визуален метод за постигане на успешни резултати веднага. Добре подготвеният видео урок може да ви даде нови идеи как да направите нещо по тема, за която нямате познания.

В тази статия ще видите 10 полезни урока за уеб дизайн, които можете да намерите в YouTube . Всички тези курсове са завладяващи и впечатляващи курсове от любителите на дизайна.

Как да създадете уебсайт в плосък дизайн стил (видео урок)

В обучението DesignModo ще научите как да създадете уебсайт с Photoshop, като използвате плоски UI елементи. Видеоклипът е много подробен, така че дори начинаещите могат лесно да създадат уебсайт благодарение на това ръководство.

Създайте уебсайт за плосък потребителски интерфейс за дизайн сега с този стъпка по стъпка урок!

В това видео ръководство ще научите как да създадете готин и плосък дизайн на портфолиото. Можете да разберете как може да бъде създаден сайт според раздели като заглавие, услуги и долен колонтитул с много повече подробности от други обучения.

Реконструиране на уебсайт Шазам · Плосък потребителски интерфейс

Този видео урок е бърза версия на редизайн на уебсайт Shazam, който включва плосък IU дизайн. Изглежда страхотно за тези, които искат да видят как работи процесът!

Уроци по Photoshop за начинаещи – Стъпка по стъпка Създайте плоска форма за вход

Ако решите да тръгнете по правия дизайнерски маршрут, трябва да поставите целия уебсайт, за да се допълват. Този видео урок, който предпочита да обяснява стъпка по стъпка, ви дава основа за създаване на проста форма за вход.

CSS3 фоново изображение на цял екран – Урок Dreamweaver CS6

Този видеоклип ще ви помогне да създадете снимка на цял екран, използвайки CSS и CSS3 за вашия уебсайт. Това е удобно ръководство, което ви дава две технически опции.

Основи на HTML5 – HTML / CSS Част 1 от 2

Това е първата част от обучението по основите на HTML. Това е страхотна начална линия, която ви учи на основите на езика HTML5 и програмите, които трябва да използвате.

Отзивчив урок за уеб дизайн и обяснение

Не сте много сигурни как да създадете отзивчив уеб дизайн и бихте искали да имате повече информация? Предлагаме ви да прегледате този видео урок, който е едно от най-добрите обяснения по тази тема.

Конвертиране на PSD в HTML и CSS – част 1/3

Ако искате да научите как да конвертирате Photoshop файл във формат HTML и CSS, това видео е за вас! Първата от трите видео серии предоставя подробна информация за видовете компресия на изображения.

Урок за графичен дизайн: Уеб дизайн, творческа страна

В мрежата е пълно с всякакви различни уроци за това как да създадете оформление на уеб страница. Счита се за отлично ръководство за всички, тъй като съдържа полезни съвети и трикове, вградени в полезно и информативно видео.

Как да си направите уебсайт WordPress – Удивително!

Това е забавно и полезно ръководство за създаване на прост WordPress сайт в стила на блог, който също е удобен за мобилни устройства. Тук са изтъкнати основните принципи и трикове на WordPress.

Подобни публикации

  1. Идва нова актуализация за реакциите на емоджи WhatsApp
  2. Microsoft обявява серия от иновации, идващи в Windows 11 Store
  3. Идва ограничение на историите в Instagram
  4. Методи за кражба на акаунт в Instagram: Внимавайте!
  5. Новото видео на НАСА показва как черна дупка е погълнала звезда

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.