6 приложения, които правят спортуването по-забавна

Тичането обикновено е като монотонна тренировка. Не можете да се съсредоточите върху подкасти или аудиокниги, защото винаги сте в движение. Затова не винаги е възможно да се забавлявате, докато бягате.

За щастие, някои разработчици се подиграха с тази дейност. В тази статия сме съставили 6 приложения, които правят работата по-забавна .bqgane

Зомби, бягай!

Някога мечтали ли сте да избягате за живота си в свят, нахлуван от зомбита? Зомби, бягай! тя ви позволява да изпитате това напълно. Зомби, бягай! В приложението има 23 различни задачи. Трябва да изберете една от тези мисии, преди да започнете да изпълнявате. Всяка задача има различно разстояние и скорост. За да избягате от зомбитата, трябва да следвате определената скорост.

Когато започнете да стартирате, приложението ще ви постави в съвсем различна атмосфера с радио съобщения, музика, разказване на истории и зомбита писъци, когато забавите. Освен това изречения като „купихте бутилка вода“ или „намерихте торбичка с лекарства“ се казва, докато сте на път, за да имате по-реалистичен опит. 

Има и опция за преглед на вашите статистики и придвижване по карта. Можете да получите достъп до него безплатно Zombies, Run! Да речем, че в приложението има платен месечен абонамент.

Благотворителни мили

Благотворителната Майлс е добра причина да тичаме. Защото Charity Miles е приложение, което ви позволява да дарите на една от 40 благотворителни организации в зависимост от разстоянието, което изминавате, бягате и карате. Някои от тези благотворителни организации са Алцхаймер асоциация, левкемия и лефома асоциация, аутизъм говори, АЛС асоциация.

Приложението се поддържа от редица спонсори; така че не е нужно да се притеснявате за вашите данни в замяна на подкрепа за благотворителност.

Charity Miles е лесен начин да извлечете повече от своите писти. В допълнение към изгарянето на калории, можете да подкрепите благотворителна организация по ваш избор, без да харчите нито стотинка.

Скалистът

Плейлистите за упражнения в услуги за излъчване като Spotify не са перфектно адаптирани към скоростта на всеки. Ето защо повечето потребители трябва често да сменят песни, за да намерят песен с ритъм, който отговаря на скоростта им.

RockMyRun открива скоростта на вашето движение и автоматично настройва ритъма на музиката към вашата скорост. RockMyRun успява да се открои от другите приложения с тази функция. Ако искате, можете ръчно да ускорите и забавите песента.

RockMyRun е проектиран в сътрудничество с най-добрите диджеи от музикалната индустрия като David Guetta, Zedd, Afrojack и Major Lazer. RockMyRun също има песни, категоризирани от гамата BPM. Недостатъкът на RockMyRun е, че той изисква платен абонамент за повечето функции. Можете да изтеглите RockMyRun от  магазини за приложения за Android и iOS .

Пусни империя

Run an Empire е стратегическа игра, базирана на реалния свят. Вашата цел е да разгърнете своята империя и да превземете колкото се може повече региони. За да направите това, ще трябва да ходите или да бягате по посочения маршрут. Така че в тази игра трябва да носите обувките си за бягане и да бягате към победата, за да спечелите ресурси и нови места.

Докато тичате или ходите, играта ви възнаграждава с повече работна сила, воини, пари за игра и други екстри. Тъй като Run An Empire е игра в реално време, ще трябва постоянно да се биете със съседите си и други играчи за регионите.

Можете да разгледате изчерпателна статистическа информация като броя на изгорените калории в Run An Empire . Стартирайте Империя е безплатно, но можете да надстроите нивото си, като закупите валута в приложението. Можете да изтеглите Run An Empire от  магазини за приложения за Android и iOS .

Фитнес RPG

Fitness RPG е ролева игра. Характеристиката, която отличава Fitness RPG от другите ролеви игри е, че можете да увеличите енергията си, като стъпвате. Затова трябва да ходите или да бягате, за да увеличите енергията си във Fitness RPG .

Можете да използвате енергията, която имате, за да купите ъпгрейди, да отключите нови оръжия и да надстроите нивото си. Разработен от екипа на производителите с такова иновативно и различно разбиране, Fitness RPG обединява феновете на спорта и геймърите заедно.

В допълнение към режима на игра за един играч, Fitness RPG предлага и мултиплейър режим, в който можете да се биете с героите си срещу армиите на вашите приятели. Можете да изтеглите Fitness RPG от магазини за приложения за Android и iOS .

Проходилка

Уокър , предимно Fitness RPG е приключение, което има същия мантип с фитнес. В Walkr се качвате на космически кораб и излизате да изследвате всички планети в космоса. Имате нужда от гориво, за да изследвате новите планети в космоса. За да съберете необходимото гориво, трябва да ходите или да бягате в реалния живот.

В Walkr има общо 50 планети. Може да се сблъсквате от извънземни от време на време на тези планети, но можете да им помогнете само ако имате достатъчно гориво. Walkr също така ви позволява да се състезавате с приятелите си и да се екипирате за решаване на задачи.

Подобни публикации

  1. Безплатен екранен рекордер за Windows
  2. Новата актуализация на Windows 11 внася значителни промени в OneDrive
  3. Най-добрите безплатни офис програми за Windows
  4. Най-добрите безплатни програми за преобразуване на аудио формат за Windows
  5. Най-добрите безплатни програми видео резачки за Windows

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.