10 приложения, които ще ви накарат да се откроите в Instagraminstagram, new,social network

Чудили ли сте се как хората, които следите в Instagram, са толкова успешни? Тези хора гарантират най-добрия фокус върху снимките си. Благодарение на типа и преувеличените тагове, които потребителите ще търсят, те получават стотици признания и ефектите от приложението Instagram върху снимките са различни от ефектите, предоставени от потребителите.

Истината е, че ако споделяте само възможностите на Instagram за потребителите, когато споделяте вашите снимки, вие сте голям почитател на много от характеристиките на хората, които следвате. Наличието на толкова много приложения за редактиране на снимки може да доведе до трудности при избора на приложение, което да се използва. Поради тази причина сме събрали десет приложения от любимите ни приложения за Instagram. С тези приложения можете да правите професионални графики за редактиране на снимки, анализи и споделяне като всеки друг потребител.

1. Command Analytics & Stats (iOS) – Команден анализ и статистика (iOS)
command,analitics
Ако не сте сигурни как да оценявате потребителския си профил в Instagram, това трябва да е първата спирка на приложението ви. Когато предоставите достъп до профила си, той бързо анализира Вашите акции и предоставя отчет за Instagram, като ги класифицира според периода на активност, честотата на споделяне, използваните от вас маркери и последователите ви.

Въпреки че някои характеристики на заявлението са платени, заявлението е общо взето безплатно. Ако използвате и бизнес профил, можете да използвате вградена платформа, например Iconosquare.

2. Snapseed (iOS и Android)
snapseed, introduction
Почти всеки, който споделя снимки в Instagram, използва допълнително приложение за редактиране на снимки. Има много приложения за редактиране на снимки, които привличат вниманието в магазините за приложения. Ако имате време да прегледате тези приложения, можете да ги изпробвате един по един, за да видите кой от тях ще отговаря най-добре на вашите нужди. Тези, които си струват всяка минута, определено трябва да прегледат това приложение!

Snapseed е едно от малкото приложения, които могат да направят професионалната фотография на потребителите най-практична. Най-важната характеристика, която отличава Snapseed от Google от други приложения за редактиране на снимки е, че можете да направите променените стойности за определена област.

3. UNUM (iOS и Android)
unum, instagram
Времето на акциите ви е една от правилните стъпки, за да станете ефективен потребител на Instagram. С UNUM можете да планирате снимките си и да преглеждате как изглежда снимката ви до другите ви снимки, преди да споделите снимките си.

Hootsuite предлага на своите потребители 30-дневен безплатен пробен период и е платена алтернатива на професионалното управление на социалните медии.

4. Over (iOS)

Над е една от най-добрите приложения, които можете да създадете страхотни дизайни банер, където можете да редактирате вашите снимки, добавяте статии към вашите снимки с различни шрифтове.

Потребителите на Android могат също да пробват Pixlr с подобни функции.

5. Squaready (iOS и Android)
hpw,instagram
Често ли изпитвате разочарования, когато качвате снимките си в Instagram, за които мислите, че го редактирате перфектно? Instagram сега ви позволява да споделяте снимки, които не са рамки, но преоразмерявате снимките си.

За щастие има безплатно приложение за него. Squaready добавя бяло пространство около снимките ви. По този начин Instagram ще получи желаната квадратна снимка и вие няма да компрометирате вашата перфектна рамка.

6. Focalmark (iOS и Android)
facolmark, instagram
Достигнали сте хиляди източници в интернет, за да получите по-популярни в Instagram, а снимките ви получат повече харесвания, но почти всички от тях са препоръчани:

Ако не знаете как да използвате тагове, Focalmark ще избере подходящите маркери за вашите снимки. Focalmark е напълно безплатна, с платени функции в приложението.

Потребителите на iOS могат също да пробват приложението TagsDock, което предлага функции на Focalmark.

7. Repost (Повторно публикуване) (iOS и Android)
repost,android,ios,instagram
Repost ви позволява да споделите всяка снимка или видеоклип, които харесвате в Instagram. Както и при Tumblr, Repost може да ви помогне не само да споделяте снимките си, но и да споделяте кой ги е споделил.

8. Link in Profile (Web) – Връзка в Профил (Уеб)
link,in,profile
Много потребители на Instagram трябва да заявят, че връзката е в профила, поради ограниченията на Instagram в описанието на снимките. Връзката в профила може да бъде идеалното решение на този проблем.

Връзка в потребителския профил, която позволява на потребителите да имат безплатен пробен период от 14 дни, могат да създадат свой собствен профил, за да експериментират и да добавят визуализация на връзките си към този профил. Потребителите, които достигнат до профила Ви за връзка в профила, могат лесно да получат достъп до прегледа, който сте споделили наскоро.

9. Foodie (iOS и Android)
foodie,app
Instagram е известен със своите снимки. Ако обичате да споделяте снимки с храни, Foodie ще бъде идеалният избор да покажете красотата на вашата храна.

С напълно безплатния Foodie можете да филтрирате вашите снимки за готвене и да използвате инструментите за редактиране.

10. IFTTT
ifttt,instagram
С мултифункционалния IFTTT можете да свържете много услуги. IFTTT (ако е тогава това) е успешна услуга, която действа с логиката на ılığı, ако това се случи I.

Благодарение на IFTTT, броят на процесите, които можете да направите за Instagram, е безкраен. Ето някои от нещата, които можете да направите:

1. Когато се използва определен маркер, можете да изпращате Instagram снимки на Facebook, Twitter и други подобни платформи.
2. Можете автоматично да запазвате Instagram видеоклипове – готвене на видеоклипове – автоматично в Google Диск.
3. Можете да промените фона на вашите Android телефони според последния си Instagram.
4. Можете също така да изпращате последните си акции в Instagram – видеоклипове с храна директно – на конкретни хора.

Горното не е дори четвърт от това, което можете да направите; но можете да създадете задача въз основа на горните примери.

Подобни публикации

  1. Потребителите на Android казват, че GIF файловете от iPhone са повредени
  2. YouTube с нова функция Супер чат
  3. Instagram се срина ли? Потребителите имат проблеми с достъпа!
  4. Spotify направи уникална промяна в дизайна си: Как изглежда?
  5. Нова функция за изкуствен интелект, идваща в Windows 11

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.