Функцията за редактиране на туит може да бъде на пътsaveti za twitter socialna mreja

Функцията за редактиране на туитове идва в Twitter Notes, която Twitter обяви наскоро. Ето подробностите!

Илон Мъск заяви, че една от първите функции, които смята да внесе в приложението след опита си да купи Twitter, е редактирането на туитове. От днес вече можете официално да редактирате своите туитове в Twitter. Но тази функция не обхваща всички туитове . Така че, поне засега, функцията за редактиране на туитове не е дошла за нормални потребители.

Приложението, наречено Twitter Notes , обявено наскоро от Twitter , позволява туитване , по-дълго от 280 знака. Въпреки че тези туитове се появяват на началната страница, те са категоризирани по различен начин от класическите туитове, с които сме свикнали. Twitter донесе функцията за редактиране на туитове в това приложение, което те разработиха специално за тези, които искат да разкажат история. Експериментални функции на Twitter Notes, първоначално разработени като разширение на Revue , който те са използвали като източник на новини, ще бъдат предлагани изключително на някои журналисти и писатели от САЩ и Канада.

Прочети Още: Как да настроя Minecraft сървър?

Бележките в Twitter могат да бъдат тестово поле

Според експерти тази разработка, която засега не засяга стандартния потребител, може да бъде тест за обширната работа на Twitter. Тъй като облекчаването на ограничението за броя знаци, което е една от най-важните характеристики на Twitter, и въвеждането на функцията за редактиране на туит, макар и ограничено, показват, че ветровете на промяната духат в компанията.

Въпреки че опитът на Илон Мъск да купи Twitter засега е задържан, влиянието му върху компанията кара някои потребители да се притесняват.

На 5 април Илон Мъск открито обяви, че е кандидат за Twitter и получи мнението на потребителя за редактирането на туитове с анкета, която проведе от личния си акаунт. В анкетата, в която гласуваха почти пет милиона души , 73,6% от потребителите искаха да бъде въведена функцията за редактиране на туитове.

Смятате ли, че Twitter трябва да може да редактира туитове? Можете да споделите вашите мисли с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Функция, подобна на Telegram, идва отново в каналите на WhatsApp
  2. Специална защита за непълнолетни потребители от Instagram
  3. Функцията, която всеки иска, стигна до Discord
  4. WhatsApp функция, наречена предложени контакти, за потребители на Android и iOS
  5. WhatsApp ще помогне на потребителите да спестят време

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.