Отваряне на живо в X вече е много по-лесно!Отварянето на предаване на живо в X вече е много по-лесно!

Streamlabs, един от най-популярните софтуери за излъчване на живо, обяви нови функции в обхвата на X интеграцията. Ето най-полезните функции! Streamlabs представи нова интеграция в X (бивш Twitter), която осигурява безпроблемно изживяване при поточно предаване на живо и улеснява създателите да създават висококачествени предавания на живо . В този контекст могат да бъдат достъпни полезни функции.

Какво предлага Streamlabs в обхвата на X интеграцията?

Благодарение на интеграцията вече е възможно да влезете с X акаунта през настолната версия и мобилното приложение на Streamlabs. Не е необходимо ръчно да въвеждате ключове за излъчване, за да тръгнете на живо. Просто влезте и започнете предаването на живо.

Интегрирането на чат на живо позволява на създателите да гледат и взаимодействат с чат съобщенията на своите зрители директно от настолната версия на Streamlabs.streamlabs-x

Освен това може да се филтрира и кой може да пише съобщения на екрана за чат. Например могат да бъдат избрани опции като „само потвърдени“ или „само за абонати“. В допълнение, уиджетите на Streamlabs също станаха достъпни.

Създателите на съдържание с аудитории в множество платформи също могат да се възползват от функцията за мултикаст, предлагана от Streamlabs Ultra. Има и различни опции за теми, които потребителите на Streamlabs могат да избират. Тези теми позволяват предаванията на живо да имат по-професионален вид.

Как да увелича снимката на профила в Discord? Прочети Още

Какво мислите за X интеграцията на Streamlabs? Не забравяйте да споделите вашите мисли за новите функции с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Влизане в фейсбук без парола от телефона
  2. Какво означава последно видян във вайбър?
  3. Пълно Ръководство за Зареждане на Ваучер Vivacom
  4. Microsoft Edge вече няма да улавя тайно данни от други браузъри!
  5. Нова функция, подобна на Instagram, идва в Google Messages!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.