Отваряне на живо в X вече е много по-лесно!Отварянето на предаване на живо в X вече е много по-лесно!

Streamlabs, един от най-популярните софтуери за излъчване на живо, обяви нови функции в обхвата на X интеграцията. Ето най-полезните функции! Streamlabs представи нова интеграция в X (бивш Twitter), която осигурява безпроблемно изживяване при поточно предаване на живо и улеснява създателите да създават висококачествени предавания на живо . В този контекст могат да бъдат достъпни полезни функции.

Какво предлага Streamlabs в обхвата на X интеграцията?

Благодарение на интеграцията вече е възможно да влезете с X акаунта през настолната версия и мобилното приложение на Streamlabs. Не е необходимо ръчно да въвеждате ключове за излъчване, за да тръгнете на живо. Просто влезте и започнете предаването на живо.

Интегрирането на чат на живо позволява на създателите да гледат и взаимодействат с чат съобщенията на своите зрители директно от настолната версия на Streamlabs.streamlabs-x

Освен това може да се филтрира и кой може да пише съобщения на екрана за чат. Например могат да бъдат избрани опции като „само потвърдени“ или „само за абонати“. В допълнение, уиджетите на Streamlabs също станаха достъпни.

Създателите на съдържание с аудитории в множество платформи също могат да се възползват от функцията за мултикаст, предлагана от Streamlabs Ultra. Има и различни опции за теми, които потребителите на Streamlabs могат да избират. Тези теми позволяват предаванията на живо да имат по-професионален вид.

Как да увелича снимката на профила в Discord? Прочети Още

Какво мислите за X интеграцията на Streamlabs? Не забравяйте да споделите вашите мисли за новите функции с нас в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

  1. Край на обажданията за измами и залагания
  2. WhatsApp функция за управление на медиите
  3. Приложение, което превръща iPhone в камера Leica!
  4. Иновации, които всички очакват с нетърпение: Какво се случва в X?
  5. Сега ще трябва да направите това, за да използвате WhatsApp

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.